Poyrazin_annesi Benm arkadasta 3 hafta önden gıdıyordu 38 haftada 4300 gr dogdu bebegı egerkı 3 hafta daha bekleseydı 6 kılo dogardı heralde 😂😂
Ebrumrc asude456 ayhh benimde şu 2 haftadır var dikkat etmeye çalışıyorum doğuma az kaldığı için dikkat etmem gerektiğini söylediler sadece peki sizin ne zaman başladı
Elifgoktug1 asude456 son adet tarihi baz alınır benimde 3 hafta öndeydi sata göre 39 da doğdu ilk bebegim. Ultrasonda buda fazla çıkıyor sezaryen gününü neye göre veriyorsunuz dedim doktora sata göre alınir dedi
hlalclk- asude456 ultrason da hangi hafta çıkıyorsa o kuzu bnmde öyle burda 35 ultrason da 36 hafta çıkıyor 😊
hlalclk- asude456 galiba öyle olcak bide bnm erken doğum riski var pazartesi gidicem bakalım normal mi sezeryan mi belli olcak
rabiamustafa Ebrumrc ya canım bende 31+4te gittim 2200 dedi kilosu 3hafta önde dedi ama bana normal gbi geliyo sende 32hafata 2700yazmışsın merak etiim doktorun önde gidiyor yada kilosu fazla gbi şyler dedimi endişelenmelimiyim bilemedim 2gündür aklım onda 😌
Ebrumrc rabiamustafa canım senin miniğin iyi bence 2200le ve 1 hafta önde seninki ama sıkıntıya sokma kendini boy ve kilo genetik oluyor zaten anne baba iriyse genelde bebekde iri oluyo ben minik olsamda eşim ve ailelerimiz hep iri bende onlara çekmiştir diyorum😆sağlıkla bian önce kucaklarımıza alalım inşallah canım 🤲
Yesimisss asude456 benimde öyle çıkıyordu şuan 38. Haftadayım ve bebeğim ultrasonda 38+4görünüyor yani yalnızca 4 gün ileride, o açık kapanıyor çünkü gelişim hızı yavaşlıyor, bu yüzden her zaman son adet tarihi baz alınır.
Anne3434_ asude456 Son adet baz alınır büyük bir problem yoksa demişti bana doktorum ama sezeryan içinde 38 de olman gerekmez illaki sorun olmadığı sürece 39 40 yapabilirsin sezeryanı da ne kadar çok dursa içerde o kadar iyi sonuçta
rabiamustafa Ebrumrc ayyy amin canım yaa bizimde babamız 5kilo doğmuş herhalde ona çekçek diyorum bi sıkıntı yok dedi doktorumuz ama insan takılıyo ilk bide fazla bilgimde yok😒
Ebrumrc rabiamustafa benim eşimde 5 kilo doğmuş 😂bende normal görüyorum çok takılmamak gerek benimde ilk gebeliğim normalde çok pimpirikli birisiyimdir ama daha sakin kalmaya çalışıyorum çünkü gerçekten insan takıldıkça daha da şey kafasını kurcalıyor kaldı burda 3 hafta bi atlatsaydık😂
rabiamustafa Ebrumrc ayyy hayırlısıyla çabucak geçsin alalım bebişleri kucağımıza tekmelere dayanamayıp karnımı severken çıkartçam onu ordan yoksa😁