Minaothman Bu testlerle ilgili bilgiler çok kafa karıştırıcı yaptırıp yaptırmakta kararsız bırakıyor. 2li test iyi çıktı, 4 lü testi bu sonuca göre yapan yada yapmayanlar tecrübelerini anlatabilir mi sevgili anneler 💓🤰
asyaninanneyim Minaothman benimde 2 li testim iyi cıktı doktor 4 lü yaptır dedi yaptırmadım. Proföserden dinledim 2 li iyiyse 4 lü veya 3 lü ye gerek yokmuş üstelik ben 350₺ verecektim yani özel kliniğe gidiyorum pahalınınfs pahalısı
havvatolga Minaothman benimde 2li normal cikti detayliyida doktorum onerdi yaptirdim. 3luye gerek yok dedi
sansli_anne Minaothman canım ben 2li test yaptırdım sonuç temiz çıkınca doktorum gerek görmedi diğerlerine 😊 ama tabikide sen bilirsin bişey diyemem direk detaylı ultrasona alicam dedi bidahaki ay
Deletedmom_33 Minaothman Doktorum bana 4lu önerdiği için ben ikili temiz çıksa da yaptırdım onda da sonuç temiz çıktı
Minaothman asyaninanneyim gözün aydın canım, bende yaptırmak pek istemiyorum ama aklım karışıyor hep. Her teste 1000, 1500 ödeme yapıyoruz zaten yıldık vallahi bu durumdan
irem 2’liyi yaptırdım temiz çıktı 4’lüde istedi doktorum yaptırdım bende. Doktorum ne uygun görüyorsa onu yaptiriyor zaten.
Minaothman irem bizimkide ısrar etmiyor sana bırakıyorum diyor ama doğrusu insan yapmalıyım düşüncesi veriyorlar
havvatolga Minaothman evet 4 lu bence detayliya girin herşeyine bakıyorlar tereddut edilecek bise yok