MeyraRana portakalcicegii üşütme den de olabiliyor Ayağın da çorap patik sırtında yelek eksik olmasın.
portakalcicegii MeyraRana kız ayağımda sıcak su torbası battaniyem pelerin gibi sırtımda 😂 boyum 1.50 evde öyle birşey dolanıyor 😂😂
MeyraRana portakalcicegii yanlış anlamayın koca karı gibi konuşmuş olmim bendede normal idrarda enfeksiyon çıktı kültürde çıkmadı 2 tane ilaç verdi önceden böyle Bi sorunum yoktu evime boya yapıldı hava baya soğuktu bende malum ayağımda tek çorap sırtımda bi penye dolaşıyordm idrar yollarım yanmaya başladı ayaklarım vücudum buz 1 gün sonra rahatsızlandım hastaneye gittim enfeksiyon çıktı yinede sizin Düşünceniz.
portakalcicegii MeyraRana bende düğüne gittim 1 hatta sonra belli etti kuzum Ya. Cuma günü randevu aldım suanda kaşıntı falan geçti. Sanırım adet oldum ped tahriş etti. Ayy ayağımda sıcak su torbası, sırtımda battaniye dolanıyorum vallahi
Selincokerr MeyraRana yanma olayı beni de mahfediyor bende de kültürde üreme çıkmadı . Size verilen ilaçlar işe yaradımı
MeyraRana portakalcicegii vala bende öyleyim dersimi aldım diyebilirm sobayı harıl harıl yakıp arkasında yatyrm 🤣🤣
MeyraRana Selincokerr şuanlık kesildi yanma olsun idrarla akıntı olsun cuma günü tekrar gitcem hani ozmn tahlil alırlarsa tekrar çıkar heralde
portakalcicegii Meltem_Akgn3 evet canım normal idrar veriyorsun. Sonucunu 2 gün sonra alıyorsun. O süreçte idrarda bakteri varmı diye bakıyorlar
MeyraRana Meltem_Akgn3 normal idrar değilde pansuman lı bi bez verip özel bölgeyi onunla iyice temizleyip ondan sonra idrarını yapıyorsun. Bu biraz farklı
portakalcicegii MeyraRana ayyy ben iki gündür normal idrara çıkıyorum idrar yaparken sıkıntım yok ama sürekli oramda pişik hissiyatı var 😒 canım yanıyor vallahi.
MeyraRana portakalcicegii doğrudur bnmde bazen bikini bölgesi kenarları öyle oluyor sünnet olmuş bebeler gibi geziyorum 🤣🤣