Alp52 @esranur-ekk ilk cocugumda banada çok soruyolardi ne zaman isterse o zaman gelicek diyordum bide hemen soruyorlar normal mi sezeryan mi diye ayar oluyorum böyle sorulara normal doğum yaptım ayy ben senden hiç beklemezdim falan dediler bide neymiş normale dayanamazmişim
esranur-ekk Alp52 aa evet bide bu sorunsal var banada diyorlar yapamazsın normal çok kötü acısı felan sizene ya sizene yani kaldı ki doğum şekline bile bebekler karar veriyor birde doğuran insanların sürekli böyle sorup anlamıyor olmaları sinir bozucu 🤬😁
Ceyda12 esranur-ekk ara sıra vuruyor ama akşam sadece onada gün ağrısı diyorlar onun dışında bir belirti yok 😳
esranur-ekk Ceyda12 benimde geceleri hep oluyor gündüz nstye girdiğim için hiç birşey çıkmıyor bir gününü yakalayamadık doktorum inanmıyorda bu sefer bişey çıkmadığı için yalancı sancım olduğuna 😁😁
Mervenurns esranur-ekk hiç ama hiç takmayın güzellerim herkes bir şey söylüyor valla içimden kes beeee artık demek istiyorum ama kaynanamda yapıyor bunu diyemiyorsun işte genelde büyükler yapıyor zaten bir gün birine patlıcam ama hadi bakalım 😂
Mervenurns esranur-ekk ben de 37 deyim sürekli aynı soru kim sorsa niye doğurmadın hala kaç ay oldu kaçsın sen şu anda, eee zamanı gelmiş, kız değil miydi seninki kızlar 37 de gelir seninki niye gelmedi 🤦♀️
esranur-ekk Mervenurns yakın çevrem olduğundan bende kimseye söyleyemediğim için buraya yazdım valla annem ablam kayınvalidem herkes aynı şekil ay yeter artık dedim hdkdjdj 😁 inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza o zamanda öyle giydirme böyle yap dertleri başlar 😁
Asliveannesi esranur-ekk 39+1de yimniye gelmiyor buyutecekmisin saclarinimi uzatCan diye diye soruyorlar Ya Allah aşkina Rabim izin vermedikce gelmezzzz orda zqmanini dolduracak ki gelebilsein anlatamoyorum