Burcin41 Merhaba bayanlar ilk hamileligim kalp atisini dinlemek icin gittim devlet hastanesine kalp atisi var dedi ama bana dinletmesi ultrason kagidida vermedi. Sizin onerebileceginiz doktor var mi ?
Mrvbdk Burcin41 aynı hastanede 1 i veriyo biri vermiyo canım saçmalıgın alası yani. 2 aydır vermyrz diye diye beni kandrdı baska doktora gittm sandmki hastanenn kararı aama verdi baska doktora gittm oda verdi
DilaraBozkurt Burcin41 Devlet istiyorsan Turgut Özal’a git özelden Devlete geçtiği için olumlu yorumlar duydum odaları filan da tek kişilik
Burcin41 Mrvbdk bide ilk defa gittim hatira sonucta almak istedim hangi doktor verdi sana canim hangi hastane yada
Mrvbdk Burcin41 nafiz körez e giditorum canım. Ama ilk gebelğğimde etlkti orda hc vermiyolar a4 kagıdına sadece bebeğin durumu yazıyor
Burcin41 DilaraBozkurt bnde o yuzden gittim ama doktordan cok memnun kalmadim cok aceleci davrandi ultrason kagidi bile vermedi ya uzuldum
EserrK Zekai Tahire gidiyorum orda veriyorlar ama her gitmemde vermiyorlar o ayrı bi durum verdiklerini de hiçbir şeye benzetemiyorum tam olarak bütün halini vermiyo parça parça yerlerini veriyolar 😏