Deletedmom93284 nevarneyokk kız o çok yoğun değil mi @Civcivinannesiii nin doktoru 600 müş zahide 1000 lira vardır heralde 😂
nevarneyokk Deletedmom93284 Bilmiyorum ki aşkım yakınsan batıkent medicalparka git diyeceğim orasıda tuzlu ama çok iyi bide napcan cinsiyeti erken öğrenip sonra değişiyo zaten çoğunun bi dur ya 😂
Deletedmom93284 Ozlem2904 ay bütün sorularımı cevaplaşmış 🥺🥰😂😂 arayıp bilgi alacağım teşekkür ederim 🙏
Deletedmom93284 Civcivinannesiii Aaa senin bebek tüp bebekim🥰🥰🌸 Sincan lokmanın fiyatı bize 80 TL meslekten dolayı ama cihazları eski dedi birisi o yüzden gitmek istemedim
Civcivinannesiii Deletedmom93284 evet kuzum tüp cok sukur bu gunlere geldik sagliklada kucaklariz insallah🥰 Yaa evet bi aciline gittimde lokmanin dogumhanede baktilar cihaz bildigin tost makinasiydi 😂😂😂 Kadin dogumunkiler nasil acaba gidip gorecez💜🤔
Deletedmom93284 nevarneyokk her yer tuzlu zaten tuzsuz olan bi yer yok mu sjsjjsjs yaaa bilmiyorum kaç haftadır görmedim bebişi babasıda görsün istiyoruz hem ilk defa gidicek o yüzden 🥰