caganin_annesi Mutlu-annee ben 🤷 ilk ay vurulmuştum, çocuğun tam yeni oluştuğu dönem hatta. Doktor sıkıntı olmaz dedi, şu an gelişimde bir sıkıntı yok ikinciyi ol dediler covid oldum vurulamadim.
guzelbebegimmmmm Mutlu-annee 1. Dozumu olduğumda gebeymişim haberim yoktu. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım valla
Glsh14 Mutlu-annee canim bende asiyi oldugumda hamileymisim haberim yoktu su an 9 haftaligiz simdiye kadar bi sıkıntı olmadi.ama ilerisi icin aklimi kurcalayan bi soru
caganin_annesi Mutlu-annee önerilmiyor da vurulduk yani napalim 😂 bebeği öğrenene kadar vücut kendini korurmus, ben kortizon iğnesi de vuruldum o da bebek için tehlikeli ama bilmiyordum ne yapabilirim ki. Şu an 17. Haftadayiz gayet iyiyiz.
Mutlu-annee guzelbebegimmmmm inşallah ya Rabbım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Leyli-84 Bende Hamile olduğumu bilmeden ilk dozu vuruldum şu an 25.haftadayız bir sorun çıkmadı çok şükür
Mutlu-annee Korona bir bitmedi gitti ya herkesin korkulu rüyası oldu aşı olsan bir dert olmasan ayrı dert
Damli Mutlu-annee ben aşı olduktan on gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ikinci dozu olmustum bi sıkıntı olmadı şükür
Damlae Mutlu-annee ilk dozumu oldum ve ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim 13.haftamda ikinci dozumuda oldum şuan 25 haftalık hamileyim hiç bir sıkıntı yok merak etmeyin
Evrim1906 Mutlu-annee hamile olduğumu bilmiyordum olduktan sonra adet düzensizliği diye düşünmüştüm meğerse hamileymişim 17+4üm henüz 2.yi olmadım çünkü ilk aşıdan sonra covid geçirdim 2.aşıyı olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum
Mutlu-annee Evrim1906 doğuma yakın olsan daha iyi olur ama tabi öncelikle doktorun ne derse öyle yap canım
aybukesen Mutlu-annee ben hamileliğimi bilmeden 5 haftalıkken vurulmustum suan 20. Haftamdayım hic bir sorun yaşamadım sükür