Anne8484 Kimler güzel turşu kurabiliyor ?Elma sirkesi mi güzel olur yoksa üzüm sirkesi ile mi güzel oluyor??,Ben cok güzel turşu kurarım diyen tarif verebilir mi ?Salatalık turşusu kurmak istiyorum da bilmiyorum hiç?
Civcivinannesi1 Anne8484 canım üzüm sirkesi ile sıcak su yarı oranlı kat ben bi yemeklik yaptığım için büyük kavanoza yapıyorum bi büyük kavanozada tatlı kaşığı şeker katip ağzını kapıyorum 3 gün sonra açıyorum inanılmaz kutur kütür oluyor
kibarim_41 Anne8484 internetten şükran kaymak’ın tarifine bak ben yaptım onun tarifiyle kütür kütür oldu 🤗🤗
Kubra_elif_ahmet Anne8484 Üzüm sirkesi daha iyi bence. Sirkeyi bi taşım kaynat içine de biraz limon tuzu at 3/1 kadar su koy kuracağın bidona göre tuzunu da az atma erir yoksa hemen
Kubra_elif_ahmet Kubra_elif_ahmet Salatalıksa sadece altını üstünü kes eğer bıçak batırırsan içine su dolar hep
Anne8484 Kubra_elif_ahmet hmm annem salatalığın ortadan deliyor evet dediğin gibi çok sulu oluyordu ,senin yöntemi deneyecegim
Kubra_elif_ahmet Anne8484 Yani 7 8 senedir kendim yapıyorum çok şükür hep güzel oluyor 🥰becerikliyim diyebilirim 😂🙈🙈