Cerenayyildiz Sizlerin şafak kaç? Cok heyecanlıyım normal olcak insallah pozitif desteklerinizi beklerim🥲😇 hala dışarı falan cikiyorum aniden dogum gelir mi diye korkuyorum ama evde durmuyorum
nozelll Cerenayyildiz bende de şafak 26 🥰 sağlıkla gelsinler sağlıkla karşılayalım minnoşları❤️ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sultann1603 Cerenayyildiz benimde son 25 gün bende aynı çarşı pazar market geziym valla biyerlerde suyum gelcek kalcam diye korkuym ama napym evdede durulmuyo son günlerimi iyi degerlendiriym😅😅
nozelll Cerenayyildiz haftaya çatı muayenesi yapacak doktor 37 de karar verelim dedi, her iki türlü de doğuma psikolojik olarak hazırım hangisi bizim için sağlıklı hayırlı olacaksa 🙏🏻 Sezeryan olursa bir hafta daha öne gelecek sanırım şafak 🙈🥰
Cerenayyildiz nozelll 37 benimde bu cmtsi ama dr nst bakariz dedi hic çatı demedi nolcak bilmiyorum hiç ama normal konuşuyoruz suan
Aminee32 Son 16 günlerrr geçmiyorrr benimde şuan normal gözüküyor baş aşağı imiş zaten pozisyonu bakalım hayırlısı
DefneRana Fatma6834 benimkinin de canı istemiyor aslında benimde canm istemiyor doğurmak dursun azck daha hahahha😂
Cerenayyildiz DefneRana dogurasim yok diyosun 😅 ben doguracagima inanamiyorum kan bile zor aldiriyorunda
DefneRana Fatma6834 hem doğunca daha kolay olmucak 😂 hemde akrep burcu olsun istemiyorum yay girene kadar içimde kalsn 😅😅😂
Fatma6834 DefneRana En azından doğduğunda uyutur azda olsa rahatlarım şimdi içimde hiç durmuyor ne yapsam fayda etmiyorr 🤣 Ama haklısın ben de akrep olmasını istemiyorum 😁