dilara_cinar99 Arkadaşlar dün doktora gittim bana 3 hafta sonra gel şeker yükleme testi yapalım dedi ama başka bı şey demedi bende sormayı unuttum aç mı geleyim tok mu diye bu test nasıl yapılıyor bilen var mı ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_33 dilara_cinar99 Dün yaptırdım. Sabah 8.30 da gittim aç. İlacımda vardı kullanma sonra kullan dediler. İlk parmaktan baktılar. Sonra kan aldı. 2 saatlik yükleme olacak dedi. 75 mg içecek verdi. Bittiğinde saat tutup 1 saat sonra tekrar verdim. Ardından tekrar hicbirsey yemeden 1 saat sonra yine verdim. Tok olarak alınmadı benden
Yzaman dilara_cinar99 aç karnına gitmeniz lazım erken saatlerde çünkü 2 3 saat aç kalınıyor erkek gitmek lazim
Bsrahb dilara_cinar99 öncelikle doktorunuzun size kayıt açması gerekiyor kaç ml içeceğinize o kara veriyor.Sabah aç karnına yapılıyor bende üç kere kan aldılar
Deletedmom5545 dilara_cinar99 aç gidiyorsunuz. Önce gider gitmez kanınız alınıyor. Sonra verilen şeyi içiyorsunuz. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz bekliyorsunuz. 1 saat sonra tekrar kan verip ondan sonra yemek yiye biliyorsunuz