nlycltk AlpAslanbabysmom yok öle değil de taş gibi oluyor sanki acaba kasılma falan mı diye düşündüm yoksa gaz falandan mı oluyor diye de kaç kilo kaldın hamile suan kaç kilodasın bide ilk gebelik mi 🤗
AlpAslanbabysmom nlycltk ben 8 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım zaten 91 kiloydum daha da alıyorum allah sonumu hayretsin boyum uzun çok sırıtmıyorsun diyorlar gorcez bakalım sonlarda 🤦🏼♀️
Guney16_Enes21 AlpAslanbabysmom Uygulamaya göre 24 ama sezeryan olacağı için 11 gün kaldı hayırlıysa gelsin inşallah bebişler
merakliblog AlpAslanbabysmom 68 ama ikiz olduğu için 45-50 falan olur sanırım🙈 geçmiyor artık bitmiyooor🥺
Aysell88 _rabia2109 oldu bitti sancılar kasılmalar var da umarım 2 sonra gününde gelir 2. Doğumda öyle olmuştu Buda nasipse 3.
Prens1prenses2 AlpAslanbabysmom son 38 normal doğum olucak Allah’ın izniyle bakalım ne zaman gelmek isterse 😊
Peliiin Calisananne25 evet ya korku heyecan hepsi bir arada valla. İkisinden de korkuyorum doktorum normal doğum yanlısı. Bakalım son anda bişey çıkmazsa normali denemeyi düşünüyorum 😊 sen canım