caganin_annesi Eşimin ailesi termal otele gidelim beraber dedi, yüzmeyi de çok severim ama hamama bildiğim kadarıyla girilmiyor, havuza giren var mı aranızda?
nevarneyokk caganin_annesi Yüzmek hamilelikte önerilen bir spor yalnız havuz deniz kadar steril değil bu nedenle enfeksiyon için bir risk olabilir . Düzenli olarak devir-daim yaptığına ve havuzun temizliğine emin olmak lazım . Hamamı hiç bilmiyorum ben virüs nedeniyle epeydir gitmedim hamama
Cansusahinn caganin_annesi ben de çok istedim hamam ve havuza gitmek ama önerilmiyor özellikle bazı havuzlar klor seviyesi yüksek olduğundan ve enfeksiyon riskinden dolayı hiç iyi degil hamam da da tansiyon meselesi var çok sıcak değilse neden olmasın
Serpil-Harun21 caganin_annesi havuz dan çok deniz öneriliyor ama bu mevsimde artık denize girememiş eğer Hijyenik değilse havuza girme demişti doktorum enfeksiyon riskini artırıyor çünkü
Denizyildizii caganin_annesi sadece esim ben ve kızımın olduğu bir havuzdan enfeksiyon kapmış biri olarak asla tavsiye etmiyorum. Bazen ne kadar temiz olursa olsun kullanilan ilaclar da enfeksiyona sebep olabiliyor. Yani hamilesiniz riske atmayın derim
SeyranKor caganin_annesi ben deniz için sormuştum. Deniz evet ama havuza sakın girme dedi. Doktorunuza danışın. Benim ilaç kullandığım dönemdi . Ağdaya gitmeye bile bir süre müsade etmemişti. Mikrop kapmasın diye. Sizin için sorun yoksa tamam diyebilir.
333 caganin_annesi su açısından soruyorsanız havuz DEĞİL ama ben yazın hep denize girmiştim çok iyi geliyordu bana şimdi bebeğim 1 aylık şükür bir sıkıntı yok
Nazlimom caganin_annesi 7 haftalıkken tatile gitmiştik havuza girme enfeksiyondan dolayı dedi denize girmiştim ama hamam içinde aynı şeyi söylemişti
caganin_annesi Ay yüzmeyi de çok severim, tampon takarak girsem sıkıntı olur mu ki ya? O sonuçta kapatıyor orayı. Doktoruma da her saniye soru soruyorum adam bikmasin diye yazmadım ama bunu da sorucamecbur 😂🤷
Kubraka caganin_annesi yüzmek bebeğe iyi doktorlar öneriyor ama hamama saunaya kesinlikle yasak sıcak olan heryerden uzak durman gerekiyor
poncikveannesii caganin_annesi havuz temizlenen bi havuzda sterilsa yüzmek çok faydalı ama termal otel hamam tarzı yerler hamileler için çok büyük bi risk
Sblatc caganin_annesi hamileyken sıcak suda çok durmak iyi değil diye biliyorum. Sonuçta doğumu kolaylaştırmak için de sıcak sudan faydalanılıyo doğumu tetiklemez mi
Melis77 caganin_annesi canım ben alanyada yaşadığım için yazın hamile halimle bikaç kez dayanamadım havuza girdim ama sonradan riske atmıyim enfeksiyon falan olur diye denize girdim yani havuzun ne kadar temiz olduğuna bağlı onu da sen bilemezsin kalabalık bi havuzsa asla girme önermem