Hayal_et07 30 haftalık hamileyim ne zaman yürüyüş yapmak istesem yürürken kuyruk sokumum ağrıyor, acıyor. Bacaklarım kasılıyor resmen. Aksayarak yürüyorum. Böyle olan var mı ?
guzelbebegimmmmm Hayal_et07 oğluma hamileyken öyleydim. Topuk dikeni bile çıkmıştı asla ayaklarımın üzerine basamıyordum parmak ucunda yürürdüm😔 magnezyum vermişti de birazcık rahatlamıştım. Ama hepsi doğum sonrası normale döndü
Asiye_89 Hayal_et07 Cnm ben de magnezyum kullanıyorum hemde kullanmama rağmen gezerken kasigim takılıyor sanki tabiki magnezyum da işe yarıyor ama hamilelikte bunların olması bence normaldir
Hayal_et07 Merveacisu06 kullandığım multivitaminin içinde var. Maden suyu da tüketiyorum ama anlamadım
Merveacisu06 Hayal_et07 ben de kullandığım vitaminin içinde var ama ayrıyetten magnezyum kullanıyorum geceleri bacaklarıma kramp giriyor o vitamindeki yeterli gelmiyor
guzelbebegimmmmm Hayal_et07 evet canım. Hatta benim ellerim bile kilitleniyordu. Davul gibi şişip sanki iğne batırıyorlardı. Hepsi ödem ve magnezyum eksikliğindenmiş. Ama doğumdan sonra geçti
Ozlem2904 Hayal_et07 normal yuruyus yapmayin, elcin demirel var youtube da onun hamile yuruyuslerini deneyin hem hafif tempo hem yormuyo. Birde klasik yurume gb degil doguma hazirlik yurume tipi bacaklari esnetiyo.