Melikeakarsu Kızlar 12 haftalık hamileyim Bugün sabah saat 7 gibi uykudan kalktım kustum safra çıkardım hep ama içinde cok cok az miktarda olsa kırmızı bi leke gördüm kan gibiydi sanki bebek icin zarari olur mu ?
Lulikli Melikeakarsu sanmıyorum canım istifran sık oluyorsa boğazın yemek borun bi yerler tahriş olmuştur ondan kaynaklıdır
Beste0636 Melikeakarsu 31 haftalığım her sabah yaşadığım şey 😔açlıktan oluyor kalkar kalkmaz ağzıma bişeyler atıyorum, bogaz tahriş olduğu için kan geliyor büyük ihtimal
Rabia2934 Melikeakarsu bende de oluyodu hep her sabah uyanmaya korkuyodum valla hemen bişe yemem lazım dı ki kusmim yoksa içim boşalıyordu kan da geliyordu çok kötü yani
Una_Seda Melikeakarsu bende gebeliğimde 16. Haftaya kadar hep kustum bir gün kusarken benim de ağzımdan kırmızı pıhtı gibi leke geldi içim rahat etmedi doktora gittim yemek borum ve bademciğim tahriş olduğu İçin kan geliyormuş aklınıza kötü bir şey getirmeyin
Melikeakarsu Lulikli 9. Haftaya kadar her gün gün aşırı kusuyordum ama 10. Haftadan sonra bi rahatladim kusmuyordum bu 2 gündür sadece sabahları kusuyorum bende korktum bebege bsii olur mu diye