Hapi_mami Anti toxoplazma igg negatif igm negatif bunun pozitif olmasimi iyi negatifmi doktor cizdi arastir bunu bi meyveleri guzelce yikayin cig bisey yeme dedi ama nette tam olarak anlayamadim da basina gelen
Melek__55 Hapi_mami benimde ikisi negatif hiç geçirmemişz hayatımzda kedi kedi dışkısndann uzak dur meyve sebze iyice yıka çiğ et yeme iyice pişir sakatat bölümü yeme bende dikat ediyorum Hapi_mami
sadem1 Hapi_mami geçirmiş olsan daha iyi olurdu. Benim de negatif. Hamilelik sürecinde yediğin içtiğin şeylere çok dikkat et meyve sebzeleri çok iyi yıka etlere dikkat et dışardan salata yemeyin
gozgozanne Zeyno1934 canım senin pozitif miydi ? Hamilelikte mi geçirdin. Benim de suan poziitif.aviditetesti yaptılar. Nasıl belirtilerin vardi
Hapi_mami Melek__55 peki gecirirsek nasil oluyorr meyveleri yikiyoruz ama sakincalari neler ben onu anlayamadim
Hapi_mami sadem1 gecirirsek naisl oluyor peki cnm hani nasil anliyoruz meyve sebzeleri yikiyorz ama bu ne testi artık neye göre bakiliyor
Hapi_mami sadem1 gecirirsek naisl oluyor peki cnm hani nasil anliyoruz meyve sebzeleri yikiyorz ama bu ne testi artık neye göre bakiliyor
Melek__55 Hapi_mami canm bunca yıl bulaşmamış bize bulaşmaz sadece iyi yıka meyve sebzeyi kedi ve kedi dışkısndann uzak dur çiğ et yeme vs bu gibi şeyler bulaşınca bebeğe zarar veriyor zaten gebelikte kan testi yapılınca onada bakyorlr sık sık
sadem1 Hapi_mami geçirmiş olman demek igg toksoplazma pozitif igm negatif olur. Aktif enfeksiyonda ikisi de pozitiftir . Eğer şüphe olırsa doktor gebeliğin süresince bi kez daha bakabilir benim bakılmadı
Hapi_mami Melek__55 anladim canim cok teşekkür ederim 🙏🏻 suan 36 haftalığım ya gecirirsem nasil anlayacağım bunu belirtisi falan oluyormu