Merve_0109 ikramomm Ayyyy yeni bir hamiş daha hayırlı olsun kan ver daha detaylı öğrenirsi ama bu testelrin pek yanılma payı olmuyor bide çok kırmızı çıkmış ayyy 🥰🥰🥰🥰🥰
ikramomm Merve_0109 evet yeni bir hamiş katıldı inşallah sağlıkl ilerler kan verdim sonucu 1,30 da alıcam canım bende ilk defa bu kadar kırmızı gördüm çok mutlu oldum valla 😁🌸🥰
ikramomm Merve_0109 ilk fotoğrafta 2-3 dakikada öyle çıktı https://resimyukle.io/r/YCPEykZbgK bu da bi 10 dakika geçince 😁🤲🏻🌸
Elaz ikramomm sarmisakli şeyler ya bende de enfeksiyon vardı hatta her ay serum vuruluyodum yoğurt bol bol ye
Elaz ikramomm iyi tabi bende baya enfeksiyon vardı her sabah 1 kase yoğurt yiyordum gün içinde de aynı şekilde özellikle evde mayalanmış yoğurt sarmisakli şeylerde çok iyi
ikramomm Elaz sarımsak hiç yiyemem midem kaldırmıyor ama yoğurt yerim bundwn sonra inşallah sorun olmadan geçer 🥺🌸
ikramomm Elaz ateşim çıkmıyor sadece dün ufak sızı oldu başka ağrım olmadı ama idrarımda böyle ufak tortular var ve bulanık sanki ondan şüphe ettim
gbyalcin ikramomm anladım. Enfeksiyonu ihmal etmeyin, inşallah keseyi de görürsünüz perşembe günü 💜🤲🏻
ikramomm gbyalcin bende ihmal etmiyorum geçen sefer gebeliğimde annemler dinlemiştim 😢şimdi hemen gidiyorum doktora ufak bir şeyde önlem amaçlı inşallah bakalım sağlıklı olsun 🥰🥰