demethanim Günaydın Mommylerrrrrr, acaba açıklık olduğunda başladığında ya da ilerlediğinde, bedenen bunu hissedebiliyor muyuz? Doğum yapan ya da doğumu yaklaşan açılması olanlar bilgi verebilir mi biz de hazırlıklı olalım 😁😁 34+6 heyecan %80😊
Kbrayankkk2 demethanim ağrı hissedersin sancıyı açıklığı hissetmezsin ama çok ağrı sanci olursa açılma vardir suyun patlayınca oluyor bunlar 😁 ne çektim ah ah
Aslitemiz demethanim 34 haftalıgim bende üçüncü gebeliğim diğer ikisindede hiç hissetmedim anca doğurmaya gidince öğrendim yani şöyle.soyleyim 2 saat önce muayene oldum açıklık Varmi yokmu diye bakıldığında acilma yok deyip.asagi.acile serum takılmam için gönderdiler beni serum bitince gel usgden bakalım demişlerdi sancım.basladi serum bitmeye yakın sonra doğumhane ye çıktım sancım var diye bir baktılar bir anda 7 cm acilma olmuş hiç hissetmedim yani ben anlık olan birşey bence bu açılma
Dijvar demethanim ben 34 haftaligim bacağım aşırı agiriyor değişik bi ağrı bide kasılma oluyor dün gittim kontrole nst de sanci çıktı doktor hissediyor musun dedi yok kasılma var dedim sadece. Erken doğum riskim var yani bacak ağrısı coook doğru bi tespit ve tabi rahimde baski
demethanim Dtfatma ay aynı gün müü? İnşallah benimki yay burcu olur ya oğlak olmasın diye hemen doğurasim var 😁😁
Elifinannesii_ 32 haftalığız daha.. vajina içinden böyle ufak ufak bir kaç gündür ağrım oluyordu . Tek şikayetim oydu açılmam varmış 1 cm kadar 🤦🏻♀️
demethanim Elifinannesii_ ben de de var öyle ağrı ama doktorum.acilma vs bilgi vermedi haftaya kontrol var soriyim bı ona da 😁
Hlyanne Üç doğum yapmış 4.ye hamile biri olarak söyliyim doğum gününe kadar hiç bir şekilde fark etmiyorsunuz.. Sadece son hafta bir bacakda çok ağrı oluyor benim Sağ bacağım kopacak gibi oluyor
demethanim Hlyanne ay bunu bı arkadaşım da söylemişti son güne kadar bişey anlamadım sadece çok fazla bacağım agriyordu dedi 🤔 bekleyelim bakalım bunu yazdım aklıma 😊 tesekkurler
Ylzz00 Hlyanne 39+5 im sağ bacağıma 2 akşamdır kramp giriyor cok kötüü benimde sizinde mi öleydii doğum açılma belirtisi mi buu yanii
Ozge343 Hlyanne ay bu bende de oluyo 1-2 gündür merak ediyordum sebebini sol bacağım kalçadan aşağı kadar ağrıyo değişik şekilde kasılma gibide oluyo ağrıyla 38+5 haftalığım açılma. oluyor diye miymiş 🤷🏻♀️
Dtfatma demethanim ahh sorma ben de yay olsun istiyorum inşallah 21 aralığa kadar doğar bu minişler 🥰😂
[silindi] demethanim bizim kız oğlak olacak hiç de anlamam burçlardan, ay az daha kal da kova ol denmez kiiii 😂😂😂
Sinem_simay Benimde 5 cm varmış ama hiç birsey hissetmedim ağzımda olmadı arada bi belim ağrıdı 5 dk sadece o kadar. Simdi evde sancimi bekliyorum 😊
Cerenayyildiz Sinem_simay oyy heyecanli sağlıkla alin bebisi kucağınıza bende cmtsi 37 . Haftama giriyorum jlk kez nst gircem bakalim açılma orda bellimi
demethanim Kbrayankkk2 son ana kadar ferkedilmiyor yani 😊😊 yaşayıp gorucez Allah hepimize kolaylık versin inşa llah
Sinem_simay Cerenayyildiz Amin canım hepimiz insallah 🌸 yok nst de belli olmuyo alttan muayene ile belli oluyor
Ylzz00 Durunas benim ilk zamanlardan vardı bazen oluyordu baya sesi yoktu ama şu 2 akşamdır tam rahmime vuruyor bacağım kalkmıyor sürüklüyor um resmen