Happy_001 Buyuk ıhtamalle sancı wardı saga yatıyorum kasıklarımda agır sola yatıyorum solda agırı sırt ustu yatıyorum rahat edemiyorum galiba sancım vardı karın altım hele ele acıyordu bıkını bolgemde agır ne kadar kotu bı geceydi 🤦♀️🥴🥴🤦♀️🤦♀️36+5bu arada
Liyuzamom Happy_001 bende hiç uyuyamadım eşim telefonumu almak için uyandırdı sonra sağa yatıyorum karnım acıyor sola yatıyorum acıyor sırt üstü bebek toplanıyor böyle ağlayacak kıvama geldim 4 saat anca uyumuşumdur 🤷🤷
Yeliz2134 alparslanannesii1661 bende 25+6 günaydın bende dün gece hiç uyumadım sırtim şuan bile çok ağrıyor kolumun üstüne yatiyodum kollarım çok agriyodu anliycaniz Bir haftadır böyleyim uyku yok bana 😭😭😭
Happy_001 Yeliz2134 gecmıs olsun canım yaw daha erken baslamıs bende sukur cok iyidi dm hiç agırım sızım yok tu son bı haftadır böyleyim dun gece cok agırım oldu
Deletedmom93284 alparslanannesii1661 sancın varmıymış yoksa doğuma mı alındın yoksa doğurdun mu aklımda bin tane soru sjsjsjbsnzns
Happy_001 alparslanannesii1661 🤭🤭🤭🤭🤦♀️allahım yaa insallaah orda oyle orta yerde cıkarısın dogurusun darısıda benım basıma 🙃🤪🤪🙈
alparslanannesii1661 Deletedmom93284 dogurmadim duzensiz sanci dedi eve gonderdi evde 5 dkya bire duserse gel dedi 😂😂😂