Gks Busravera bende serklajlıym 25.haftadayım bekliyorum sabırla. Ama benim zor geçiyor kasılma ve sancılarım var hastanede yattım ciğer geliştirici oldum. Bekliyorım heran.
Zeynoo123 Busravera sürekli yat ayağa kalkmamaya çalış . Benim uzunluk sürekli değişti . 2,5 altına düşmedigi için atılmadi.ama hep korkuyla geçti.Hala da erken doğum riskm var
Busravera Zeynoo123 Zeynoo123 öyle yapıyorum ara ara dikişlerim sızlıyor fitili atınca şükür iyi geliyor hakkımızda hayırlısı bakalım 1040gr 35cm doktor gayet iyi dedi ama sizin ki nasıl
Busravera Gks banada senklajdan sonra yaptılar ciğer geliştirici 3hafta geçti diye şimdi yine yapılacak bugün
Zeynoo123 Busravera ciğer geliştirici bi hafta arayla yapıldı bana . Hazırlıklı olalım dedi . Bende günde üç öğün fitil haftada bir prulotun iğne oluyorum.16.haftadan beri
Busravera 3 Zeynoo123 3hafta olmuştu ciğer geliştirici şimdi yine fitil bende kullanıyorum 2kere hergün iğne oluyorum bide 🙁
Saliha0335 Busravera nasıl yani 10 gün peki 10gün içinde doğmayıp ilerleyen vakitte doğsa etkisi olmuş olmıycak mı bebeğe🤔