ikiprensesannesii Kizlar lutfen dua edin bebegimi baska bir sehire goturduler cigerleri gelişmedigi icin solunum skıntısı var 😔 hic gormedim bebegimi koklayamadim bilr sadece fotografini gordum 😭😭
nevarneyokk ikiprensesannesii Haftası güzel aslında İnşallah çok kalmaz tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🥺❤️
Hayal2121 ikiprensesannesii Allah’ım yardımcın olsun inşallah tez zamanda kavuş bebegine bende dunden beri yemek yemiyorum hastanedeyim galiba sezeryana alacaklar bende 31+4 haftalık hamileyim bebeğim gelişim geriliği baya var kilosu 950 grm 10 günden fazldir kilo hiç almaamis bide bebeğinizin kaç kilo doğdu😔🤲🤲
Hayal2121 ikiprensesannesii bide korkmayın dualarınız seninle teknoloji gelişmiş inşallah bişey de olmaz 🤲😔
ikiprensesannesii nevarneyokk insallah canim kilosunda falan sorun yoktu ama solunum skıntısı yasadi 😔
ikiprensesannesii Hayal2121 rabbim hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimiznde 🙏 benim kilosu önden gdyodu 3 kilo dogdu
nevarneyokk ikiprensesannesii Bir iki hafta kalır çıkar bence gönlünü ferah tut sen ❤️ Allah sana bağışlasın yavrunu
ikiprensesannesii nevarneyokk amin canim insallah benden uzak olmasi cok zoruma gdyo yavrma hic dokumadim 😭