Ncye Kızlar ben anlamı güzel isimler buldum fakat eşim illa kuranda gecsinde ne katmak istersen kat karışmam diyor.. ama hala kızıma isim bulamadımm, kuranda geçen kız isimlerini bekliyorm ☺️
Muhammedamine Ncye kuranda geçsin ama modern olsun cübbeli ahmet hocanın bununla alaklı bir videosu vardı o geldi aklıma 😌😌 sadece kuranda geçse olmazmı mesela züleyha amine mesela aişe mesela zeynep
cimennbayann Ncye benim kızımın adı Elif Zeynep düşünürsen canım hem Zeynep peygamber efendımızın de kızının adı 😊
Zeynepreyyan Muhammedamine AyseFahriYalcn bereket yüklü bulut demek kızıldereli dilinde cenneti müjdelenen melek tamamen uydurma
Sisi Adalina elfinin anlami biraz karisik geldi yalniz bana ele avuca sigmaz kucuk cinlere ait vb tarzinda bir anlami var. Bilmiyorum yanlis mi gordum ama
Pinkmom Kuranda geçmesi şart değil ki.Ayetlerde olup anlamı hiç güzel olmayan bir çok isim var.Allah dostu din adamlarıda mutlaka kuranda geçsin diye isim koymayın anlamı güzel olsun dior.🙏🏻
Aysenurtsr Pinkmom evet kesinlikle kuranda geciyor diye konulmamali isimler, anlami cok onemli, guzel anlamli bir isim koymak lazim cocuklarimiza
Muhammedamine Bskrt eee ☺️Geçmesin ben öylesine söyledim arkadaş öyle söyleyince modern olmasa olmazmi gibisinden zeynepte güzel bi isim dinimizdede yeri var modern olmasada olur yani girip sırf bana yazmışsınız
Saganak AyseFahriYalcn emin misiniz buna bi sıra kızılderililerde yağmur bulutunun adı kuranda kesinlikle geçmiyor diye duymuştum bi araştırın bence
Bskrt Muhammedamine eşim özellikle kuranda geçsin istiyor yazmış Sizde zeynep”i örnek vermişsinz geçmediğini soruyunsoran kişi görsün diye yazdım
fatmaozyon Tuğçe, Azra, Asel, Ahsen, Ecrin, Esra, Ebrar, Esma, Firdevs, Kübra, Lina, Merve, Meryem, Melike, Sara, Sema, Yüsra