baysmeri Pazartesi sabahı 38.haftamda sezeryana giricem 22.11 2021 Fulyamm geliyo Allah’ın izniyle 🌺🤱sizin doğumlar ne zaman ??
Emineyavuz_53 baysmeri ayningun doguruyoruz nasipse .. sabah 9 da ameliyat olcam .. benim kiizm vardı oğlum geliyor nasipse ..
baysmeri asyaninanneyim sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde az kalmış ama son haftaya girince baya heyecan oluyormuş
baysmeri Emineyavuz_53 hayırlı olsun sizinde şükürler olsun kavuşuyoruz bebişimize inşallah ay şimdiden heyecan bastı 🤭
Emineyavuz_53 baysmeri beni heyecandan çok stres . Kaynanam bende 2 yasinda bı kızım daha var . Şimdiden lohusalık bunalimina girdim. Allah bana sabır versin
_yagmurcuum_ Uygulama 14 aralık diyor doktorum maksimum 10 aralığa kadar kalabilir ama kasımın son haftası gelir diyordu 😂 Bugün kontrolde de her an gelebilir pozisyonu almış artık dedi iyice kısalttılar vaktimi yahu daha 36 haftalığız😌 🤷🏻♀️
baysmeri _yagmurcuum_ inşallah 38.haftayı bekler biraz 36 erken olur ama gelirsede hayırlısı tabi 🥰 sağlıkla kucagınıza alın inşallah sabırsızlıkla bekliyoruzz bebişleri günler çabuk geçsin 🤭
baysmeri Mucizemm0101 çok heyecanlı ya gün değil saatler geçmez biran önce hızlıca geçsin zaman sağlıkla kavuşalım bebişlerimize😀
baysmeri glstn34 çok az kaldı heyecan olmaz mı evimizin yeni üyeleri geliyo Allah’ın izniyle biran önce günler geçsin 😀
baysmeri Mucizemm0101 bana da öyle geliyo bugün salı ya uyandım gün biter hemen çarşamba oldu diyorum 🤭
baysmeri Eymen_Enis_Ser hayırlısı olsun inşallah gün belli olunca insan daha da mutlu oluyormuş heyecanım iki katı arttı buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
baysmeri Emineyavuz_53 hiç stres yapmayın olumlu düşünüyoruz sürekli en güzel zamanlarımız evladımıza canımıza kavuşucaz sağlıkla inşallah kaynananızla da güzel günler dilerim 😀
annesi_ baysmeri Ay ne güzel canım sağ sağlim kavuşursun inşallah kızına 🤲🏻🤲🏻benimde 3 Aralık bekliyorum günler geçsin bende kızım elisama kavuşayım🤲🏻
baysmeri annesi_ amin inşallah bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla sizinde çok az kalmış ismi negüzel maşallah 🥰