Deletedmom72727 Burada okuyup korkarak sipariş vermiştim. Hepsi toplamda 72₺ tuttu ve ben bayıldımmmm 😊 şimdi eşimden yeni üyelik açıcam sonra annem ablam 😂😂
asyaninanneyim Deletedmom72727 neden yeni üyelik acıyorsunuz nası alınıyo hep pat pat postu görüyorum bilgim yok
gizemcetinnn Deletedmom72727 siteyi paylaşır mısınız benimde bilgim yok bakmak istiyorum. Bu arada çok tatlılar rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin 🤗
Ada_cn Deletedmom72727 çok güzeller 😍 benmkilerde geldi Bugün paketlenmesine kalitesine hayran kaldım ve dijital su geçirmez saat ve eşoftman takımını 73₺ ye aldım şaka gibi 🥰 %80 indirim şuan yok ama sanırım değil mi 26 kasımda olacak indirim diyorlar bende onu bekliyorum eşimden üyelik açıp alıcam bende 😁
Deletedmom72727 asyaninanneyim ilk üyeliğe özel kargo bedava ve ürünlerde extra %80 indirimle alıyorsun. Ama sınırlı şekilde 1 ürün %80 indirimle aldım. Diğer 4 üründe o güne özel indirimliydi ondanda sadece 4 tane seçtiriyordu. Bu kadar kaliteli beklemiyordum ben
Deletedmom72727 gizemcetinnn çok teşekkür ederim 😊 telefonuma pat pat diye bir uygulama indirdim dili türkçe seçtikten sonra kayıt oldum
Oykuaygun gizemcetinnn https://tr-m.patpat.com/tr/referral/activity?page=custom&source=copy&event_id=4164&user_id=81482301
gizemcetinnn Deletedmom72727 indirip üye oldum gerçekten çok güzel ürünler ilk üyeliğe yüzde 80 indirim ve kargo ücretsiz görünüyor teşekkür ederim 🌸
Deletedmom72727 Ada_cn ayy maşaAllah suphanAllah 😍 harikalar aaa yokmu belki şuan black friday indiriminden dolayı yoktur bugün vakit bulup bakamadım daha
Deletedmom72727 gizemcetinnn çok sevindim ilk siparişten vergide alınmıyor İnşaAllah güzel şeyler bulursunuz 😊
Deletedmom72727 Oykuaygun ben daha önce alışveriş yaptığım için ilk alışverişe özel indirimi göremiyorum. Belki black friday dolayısıyla indirim değişmiştir dicem ama sizden önce biri yapmış yazdı bu konuşmanın altında acaba neden siZinki olmadı