Bvnl7 13+3 te öğrendik göstermek istemedi ama doktorum inatçıydı görmeden bırakmam dedi 😅 Biraz hareket ettim yürüdüm çikolata falan yedim yarım saat sonra tekrar baktı o zaman gördük hemde %100 bi oranla 😅
kbrkrblt16 Biz daha öğrenmedik haftaya randevumuz var inşallah gösterir kuzumuz 13 haftalık olacağız 🤩
Serdem304 Haftadayiz doktor 16 da netlesir, tahminen kiz dedi, Çin takviminde erkek geciyor, bilemedim 👶😊 Çin takvimine bakan hanimlar dogru çikiyor mu ??
Tugbamete Deletedmom154 oluşu süpriz cinsiyeti süpriz artık alıştık biz gelişinde de bi sürpriz yapar beklentimiz var bakalım 😂
Sude1 Deletedmom154 bende 12. Haftaya girdim bugün benim de çarşamba günü kontrolüm var inşallah öğreniriz bana giderken çikolata ye öyle git dediler bebek hareket edermiş öyle ☺️
Elyesa_annesi Deletedmom154 11 haftalık kontrolümde ultrason da kendim anladım doktorum daha erken dedi ama ben emindim öylede çıktı 🥰🥰
Calisananne25 Deletedmom154 16da tahmin ediyorum ama net göremiyorum demişti doktor. Biz 20. Haftada öğrendik 🤭🙈
Aysenur5 Haftada öğrendim suan 22. Haftadayim kiz çocukları erken göstermez halbuki ama gayette erken öğrendim 🎈