hbbmom Kızlar bebeğe en hızlı kilo aldıracak yiyecekler neler? Haftaya doğumum var ve bebeğin kilo alması gerekli. Her gün 2 bardak süt içiyorum günde 1 muz yiyorum. Başka ne kilo aldırır bebeğe en hızlı şekilde lütfen yardımcı olun
Seranad hbbmom Almıyor inanma kiloyu sen alıyorsun benimde öyleydi denedim yazılanları hiç biri olmadı 36. Haftada 1900 doğdu.
Havvamu Meyveler ve pekmez de çabuk kilo aldırıyor ozelliklr tatli meyveler doğuma yakın ekşi meyvelet ork önerilmiyor….
Hanifebolat34 Her gün sabah akşam bir bardak süt kaşar denildiği gibi çikolata bol meyve iki kızımda 4500 doğdu🤭
denizkaradeniz Seranad aynen öyle 30.haftadan beri kilo almiyo cok az aliyo hamileligimin başından beri bebek odaklı besleniyorum yok almiyo 34+5 ken 1900 du 2 hafta olcak kontrole gitcem bakalim nasil oldu
Seranad denizkaradeniz kesinlikle almayınca almıyor tabii sebebi oluyor bazen su kaynaklı bazen rahim bazen kordon bazende ırsi oluyor benim haftayı tamamlamadığı için ve 2 kilo altında olduğu için yoğun bakımda kaldı
Selin12- hbbmom kaşar peyniri, eğer şeker probleminiz yoksa pestil dondurma bunlar çok kilo aldırıyor ceviz badem birde bebek bisküvisi hatirladiklarim bunlar