DefneRana Semaguler kaç haftalıksın ben ilk kızımda 7 cm açıklıkla 20 saat sancı çektim açılma ilerlemedi sonra doktor suyumu patlattı hemen açıldı yarm saat içinde doğurdm
Semaguler DefneRana 40+ 5 bana bir hemşire dedi yapalım mı dedim tamam yapalım sonra bir kaç kişi ya su sonrası suyun gelmese sezeryana alırlar diyince cok korktum yapmayın dedim
Semaguler HavvaGuzey canım 40+ 5 oldum eger gelmese 41+5 de suni sancı veririz dedi her şeye doğal yaklaşıyor bu Almanlar dün deli oldum deli kızdım dedim suni veriyor musun yok suyu patlacak mısın yok ben çıkıyorum dedim küçük oğlum var eşim maf olduk iyiki çıktım evdeyim suyum patlarsa düzenli sancım olursa gidicem
Volkitolki Kaderyerrr 12den sonra sıklaştı 30Dk 40dk bir vurdu ama kuvvetli değildi saat6gibi suyum geldi ozaman çok daha sık vurdu
Nunuuayaz Kızlar hepinize çok teşekkür ederim doğum yaptım sancıdan 2 saat sonra suyum geldi geldiğimde 7 cm açılma vardı 2 saat içinde bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim hepinize kolaylık versin inşallah ♥️