Denizkizinannesi Evet 16 haftalık hamileyim ve hiç doymuyorum şuan oturdum salçalı spagettimi yiyorum üstüne de galiba pırasa vardı onu yicem 😀
evlatkokusu0806 Denizkizinannesi afiyet olsun benmde midem çok yanıyordu yarım kalan dürüm vardı ayıptır söylemesi onu yiyip üstüne soda içtim pişman değilim 😅
Omerhatice Denizkizinannesi 😂😂 afiyet sifa olsun Bende yiyorum şu an ama tek fark şu ben hamile değilim ama emziriyorum acıkıyorum yani 😁
narmin96 Denizkizinannesi Benim o haftalarda midem 3. dünya savaşındaydı😂🤮 Şimdi 31 haftalık olduk, son 1 aya yakındır iştahım düzeldi çok şükür, doymuyorum bacım😂 Doymak bilmiyorum😂
Denizkizinannesi narmin96 2 3 aylıkken benm de öyleydi şükür bulantılar geçti arada bir midem yanıyor
Denizkizinannesi Karadenizli_ bende tost ya da ekmek arası yapıyordum ama bu gece değişiklik yaptım sizede afiyet olsun
narmin96 Denizkizinannesi Ben demide yanmasından eziyet çekiyorum dayanılacak gibi değil, 20. haftadan sonra başladı bitmek bilmedi, elma, süt, çekirdek, fayda etmedi, midem yandıkça yandı, ilaçsız olmuyor malesef.
NeseA Benimde biraz bulantım vardı karışık turşu şişesini yarıladım biraz rahatladım:) sizide afiyet olsun😘
Denizkizinannesi NeseA ben ilk kızımda 3 tane 5 kiloluk turşu bitirmştim şimdi yine kız dedi doktor ama hiç turşu yemedim :)
Denizkizinannesi narmin96 bende doktora gidince isticem ilaç ilk hamileliğşmde pek fayda etmedi ama bakalım
deletedmom27371 Denizkizinannesi bende 14 haftalığım az önce yağlı ballı ekmek ve biraz pilav yedim 🤭
NeseA Denizkizinannesi bende erkek çocuklarımda turşu yerdim gerçi herşey yerdim kızımda yemedim şimdi 8 haftalik gebeyim aşermiyirum bulantı geçsin diye yedim canım:))