Kizlar bebeğim 1 ay 14 günluk oldu ben daha yeni fırsat bulabiliyorum hikayemi yazmaya🙂 30eylul sabahı takipli olduğum devlrt Hastanesi’ne gitmistim nst için o gün 40 haftalık olduk nst iyi çıkmadı hareket az kalp atışları arada yavaşlıyor dediler dogumhaneye yönlendirdi doktorum tekrar nst çekildi ordada hareket güzel fakat kalp atışları arada yavaşlıyor her sabah nst için gel dediler benim içime kuşku düştü ya eve gidince bebeğime birşey olursa napicam zaten haftasınıda tamamladı alın ozaman riske atmayın dedim almadılar doğuma hareketini hissetmezsen bir sorun olduğunu düşünürsen araştırma Hastanesi’ne git dediler beni gönderdiler o gün içime kuşku düştü Çamlıca erdem Hastanesi’ne gittik hemen eşimle doktor içeriye girer girmez beni görünce sen niye dogurmadin hala dedi😂 koca gobusum 40 hafta olduğumuzu belli ediyordu zatenn😂 neyse muane etti veee 4cm zaten doğumun gelmiş sancin yok yarın sabah 8 buçuk yatış dediii ben o gün sezeryan olurum diye hiç birşey yemeden gitmiştimm hazırlıklı gittim çantaları aldık eve uğrayıp ama sabaha yatış verdi neyse o heyecanla sabahı ettik arabaya bindik yola düştük annemi aldık hastanede corona testi kan testleri vs odaya geçtik gercekten çok güzel ilgilendiler odalar tertemizdi doktorumdanda çok memnun kaldm suni sanci verildi yarım saatte bir açıklık kontrolü yapıldı sancılar gerçekten çok zorluyor dayanamicak gibi oluorsunuz sancı gelince ama o sanci gidince sanki daha gelmicek gibi ohh cekiyorsunuz Allah veriyor sabrını Rabbim bir avazda kurtarsın tum hamisleri inşallah sonra bende bir ıkınma hissi geldi doktorum yanımdaydı zaten muane etti 9cm dedi iki saniye sonra tam açıklık dogumhaneye alıyoruzz dedi hemşireler felan geldiler doğumhane yürüdüm zaten hemen yan odadaydı sancı geldikce ıkınma hisside geliyor zaten benim en büyük travmam iki ebenin üstumden bastırması oldu o çok mahfetti beni nefesim kesildii doğru ikinamadim hep yarıda kestim ikinmami bastirdiklari içinn olsun sağlık olsun sonra doktorun bebek kaka yaptı vakumu getirin dediğini duydum vakumu duyunca ben bıraktım kendimi kendiliğinden kaydı çıktı kızımm ağlamadi hemen oksijen verdiler temizlediler öyle getirdiler yanıma çok şükür hiç bir sorun yok bebeğimde gayet sağlıklı vakumdan kaynakli başında şişlik vardı bir hafta sonra kayboldu indi şişlik benimde doğum hikayem böyle uzun oldu biraz helal edin hakkınızı tavsiyem sancılari yatarak karşılamayin hep odanın içinde turlayin eğilip kalkın duşa girme imkaniniz varsa sıcak su çok iyi geliyorr açılmayıda kolaylaştırıyor benim yatisim yapıldı 4 saat sonra doğumum oldu Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu başka çokk başkaa şimdi çektiğim bütün acıları sancıları unuttum onun gülüşü yetiyor dünyalar benim oluyor Rabbim doguracak bütün hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah ❤️💜😊😇