user124578 minnakkuzumm zararlı bir ilaç değil ama vücudun ihtiyacı yoksa içmeye gerek yok zaten normalde istenen değer 2.5 yani 0.2 gibi minik bir değer var 3 üzerine çıkmış olursa o zaman dediği gibi 25 mg kullan doktor izniyle
Tomurcuk1 minnakkuzumm şöyle söyleyeyim boyun bölgemde sivilce gibi ufak dokuntuler çıktı ilaçtan mı bilemiyorum doktoruma Sorduğumda bisey demedi losyon verdi onun dışında ben Levotiron kullanıyorum önce 25mcg di kan degerimde fazla düşmediği için şuan 50mcg kullanıyorum her ay kan testleri yapıyoruz iyi gidiyor şuan doktorunuz sizin durumunuza göre ihtiyacınız olan ilacı verecektir endiselenmeyin düşer Allahın izniyle
Tomurcuk1 Kansızlık olduğunu yazmışsınız ben de normalde yoktu ama hamilikten sanırım kanım düşmüştü onun içinde ilaç verdi aslında kendi doktorunuz en iyisini bilir size ne kadar kullanacağınızı da söyler yine en iyisini doktorunuz bilir
minnakkuzumm Tomurcuk1 evet benim kansizligimda hamilelikte cikti. kendi doktrumu dinledim 4 gündür kullaniyorum levotironu 25 mg verdi bana da. tedbir amaçlı dedi. bi ay sonra kan verirsin duzelmisse ona gore bakariz dedi.