Elifgoktug1 Rukiye0101 ben fitil olarak kullandım içerek ise yaramamisti. 100 mg den günde 3 kere 300 mg alıyordum toplam
Rukiye0101 Umudayolculuk36 " @Beste0636 Papatya17 @S_y_e_94 Fy38 Peki progestan fitil olarak kullanınca ilacı farklı mı yani şuan doktor bana 200 mg lik hap formu vermiş ben bunu fitil olarak kullanabilir miyim
Papatya17 Rukiye0101 kullanabilirsin bir fark yok ben 13 haftalık iken içmiştim şimdi 22 haftaligim içtiğim hapın aynısını fitil olarak kullanıyorum
Rukiye0101 doktor kontrolünde doktor bebeğin plesantasında kanama olduğunu söyledi ve progestan 100 mg lik ilacımı 200 mg ye çıkarttı ve sabah akşam 1 adet yazmış günlük 400 mg bu şekilde denip te kanaması duran var mı ama hap şeklinde yaznış
S_y_e_94 Rukiye0101 doktorun demediği sürece fitil olarak alma canım. Benide fitil olarak baslattı. kanamalarım oldu o sürede doktorum hap olarak içmemi söyledi bi süre sonra tekrar fitile dönderdi. Herkesin hamileliğini farklı geçirdiği için doktır duruma göre veriyor
Ilkayy Rukiye0101 benim şakır şakır dışarı akan kanamam vardı çocuk düştü sandık kocamana parçalar geldi progeston kesti çok şükür 3 kere iğnede vuruldum ama ben
Beste0636 Rukiye0101 yazılan hap hem ağızdan gem fitil olarak kullanılabiliyor. Doktorum ağızdan alırsan çok fazla yan etkisi olur(bulantı uyku bas dönmesi ) fitil olarak kullan demişti ben 31 haftalığım arada lekelenmem oluyor 2 3 gün fitil olarak kullanınca hemen geçiyor