Mervecntrk kucukkurtc ben de kanda da testtede pozıtıf daha çok yenı ama adet sancım var yaa nabıcam bılmıyrm
Alp52 @kucukkurtc ikinci hamileligim 10 haftalık olduk benim aşırı uyku halim olmuştu kaşık ağrısı vardı bende adet olucam sanmıştım göğüs hassasiyetim var bide ayaklarım çok üşüyor
kucukkurtc Kızlar şimdi gebelik testi yapayım diyorum ama illa ilk idrarla mı olması gerekiyor yarın sabahı mı bekliyim yapayım mı
Captmom kucukkurtc ilk idrarı tavsiye ederim, beni gece uyku tutmamıştı yatmadan yaptığımda çok hafif çizgi çıktı. Ertesi sabah ilk idrarla direk çizgi çıktı.
kalpatisi_ kucukkurtc uykuyu bende belirti olarak saymamıştım yani yoruldum heralde diyodum sonra hamile olduğumu öğrenince aaaa falan diyosun dank ediyo sonra normaldir yani 😅😅😅😅
Sezeniko kucukkurtc geç döllenme ihtimali olabilir kuzum adet görmezsen adet gecikmenden 7 ila 14 gün içerisinde tekrar dene
Knknesra kucukkurtc Benim adet günümden 2 hafta önce neredeyse çok şiddetli kaşık ağrılarım başladı ve daha sonra da çok baş dönmesi yaşadım
kucukkurtc @"Sezeniko yarın kadın doğum randevum var canım bir doktorada söylücem belki gitmişken testte yapar kanda bakar bakalım hayırlısı😍🙏🏻
kucukkurtc @Knknesra benimde çok başım ağrıyor baş dönmesi yok ama 🤦🏻♀️test yaptım negatif çıktı yarında 10. gün regl gecikmesi