Durunas Gelmek istemiyo paşa hazretleri yeri rahat sanırım 39.5 olcaz 00.00 da varmı kızçeler bizle aynı olan napsakki Doktorumuz hala doğmamış olursa 41 e kadar suni verelim dedi korkuyorum dua edin lütfen kendi sancılarım gelsin ya🤦♀️🤦♀️👼
derya46 Durunas benimde 40+3 oldu acilma sanci yok arada bir oluyo geciyor cumartesi suni ile dogum olucak hayırlısı olsun inşallah hakkımız da kuzum
Nry14 Durunas bende 39.6 oldum bugün nst rahim hareketli dedi doğum belirtisi mi bilmiyorum bklim sağ salim gelirler inşallah kendi sancimiz ile son 1
Durunas derya46 Amiiin inşallah canım ilk oğlum 39.4 te gelmişti önce su sonra nışan sancı sırayla ama busefer tık yok sunide almak istemiyorum ama rabbim kolay dogumlar versin hepimize🙏🙏🤲
Durunas Ceyda12 Maşallah sağlıcakla alın inşallah valla öyle derler vay yaramaz annesini bırakmak istemiyo😍🧡
Durunas Nry14 ayyy inşallah insan napıcağınida bilmiyo valla dònüp dönüp yürüyüş ev temizliği yapîyorum bi anda yakalanırım doguma diye🤷♀️
Nry14 Durunas sormayın ne yapsam ne etsem hep düşüncedeyiz çamaşırlari bile tek tek eğiliyorum kolay doğum diye 😁