gulsonmez27 Kızlar 24.haftama ayrıldığım için bugün idari izne ayrıldım..Kamuda 3+1 im daha memuriyetimi almadım..Ben maaşımı almaya devam edecek miyim??Bilgisi olan ?
Asyaveannesi36 gulsonmez27 bende kamudayım 24.haftamdan beri izindeyim 31.haftadayım şuan maaşımı alıyorum 🙂
selinkrglu gulsonmez27 Bende kamuda 3+1 liyim. 32. Haftadayım, maaşı doğum sonrası 8. Haftaya kadar alıyoruz.
selinkrglu Annesininbalii Hayır zorunlu değil. Dileyen çalışır raporu alıp işe dönebilir. Tercih meselesi.
Calisananne25 Annesininbalii hayır canım ben 32. Hafta itibariyle çalışabilri raporu alıp döndüm işe. 33+5im zor bekliyorum 37. Haftayı biraz zor geliyor ile gelmek açıkçası tüm gün oturmak yoruyor beni 🤷🏼♀️
lunam Annesininbalii 32-37 arası zorunlu değil. Doktordan çalışabilir raporu almanız gerekiyor. Ama 37de izne ayrılmanız gerekir, o haftadan sonra doktor çalışabilir raporu verse de farketmiyor. 40a kadar çalıştırmıyorlar yani.
Annesininbalii selinkrglu idari izne çıkarken çalışamaZ raporu almıyoruz ama değil mi , durum bildirir rapor alınıyor sadece ve talep dilekçesi
Annesininbalii Calisananne25 evet oturmak beni şu an bile zorluyor sağ kaburgam aciyo , uzanmak istiyorum dinlenmek gerçekten hamilelere biraz daha ayrıcalık taninsa hem gebelik döneminde hem doğumdan sonra. .
Annesininbalii Calisananne25 doğumdan sonra ki süreçte bebegimizle biraz daha zaman geçirebilmek için …