Melikeakarsu 12 haftalik bebek hissedilirmi sanki cok minik boyle pit pit diye bisiler hissediyorum ama artik bagirsaklar mi yoksa bebek hareketleri mi bilemedim 😅😅
kadifemsii Melikeakarsu bağırsaklardır bu haftalarda gaz çok oluyor. Bebek hareketleri bu kadar erken hissedilmez ben 2. Gebeliğimi yaşıyorum 2. De daha erken hissedilmesine rağmen doktorum ancak 17. Hafta ve sonrasında hissedilir demişti
anonimgelin Melikeakarsu benim kocam dinliyo ses geliyo diyo gözü doluyo imkanı yok diyorum ama dinlemiyor
Selindrellaa kadifemsii merhaba 11.haftadayım birkaç gündür karnımda gaz oluyo ben üşüttüm sanıyorum normal mi bu ilk defa duyuyorum sevindim açıkçası benden dolayı değil diye 😂🙏
kadifemsii Selindrellaa normal canım malesef bu dönemler gaz şişkinlik falan çok oluyor 😬 sağlıkla kucaklayın inşallah
Mom3834 Melikeakarsu tık diye geçiyor o günler merak etmeyin, ben daha geçen gün sanki hareketini bekliyordum, şimdi dogurucam bir kaç hafta kaldı 🥲 keyifle yaşayın bu günleri
Selindrellaa kadifemsii valla ne yalan söyleyeyim benden değil diye sevindim 😂 çok teşekkür ederim sağolun inşallah hepimiz 🙏♥️