Meryeminannesi1- 38+4 teyim günde 5 ten fazla tuvalete çıkıyorum. Bağırsak bozulması doğum belirtisi diyorlar aynı durumu yaşayan var mı? Bunu yaşadıktan şu kadar gün sonra doğum yaptım diyen var mı?
Ness3 Meryeminannesi1- canım ben daha 34 teyim daha önce de Doğum yapmadım ama okuduğum yerlerde bebeğin yolu açılması için vücut hazırlığı diye okumuştum bilenler tecrübeler daha güzel açıklar üstte kalsın
hhffee Meryeminannesi1- Bende 35+3 haftalığım bugün sabah aynısı oldu vakit kaybetmeden doktora gidin ben geldim iyi ki de gelmişim sancım çıktı doktor yatış verdi iğne serumla puanlık durdu ınş sizde aynı olmazsınız erken doğum olabilir dedi doktorum. Bu arada ben sudan midemi bozdum diye şüpheleniyorum
Meryeminannesi1- Çok sağol evet bende öyle duymuştum ama emin olmak istedim başka bir doğum belirtim yok çünkü
Asyaozturk Ya evet ya 3 gun önce nisanım geldi o gün Bugün ishalim ve sürekli tuvalate gidiyorum attgm her adımda tuvalete geri gidiyorum bu ne böyle
Meryeminannesi1- Benim nişanım da gelmedi yediğim bişey mi dokundu dedim ama öyle birşey değil sanki bebekte çok hareketli
Meryeminannesi1- Tehlikeli bir durum mu bebek hareket ediyor yine de gitmem gerekir mi sabahı beklemek istiyorum
Meryeminannesi1- Sabaha kadar beklememde bir sakınca olmaz umarım su nişan veya sancım yok bebek hareketleri de normal
Duygushn1 Zlyhky benim de gece bel boşluğum çok ağrıdı kramplar girdi şimdide hafif hafif sırtım ağrıyo 38+1im emin olamadım acaba gaz sancısı mı yoksa doğum belirtisi mi
Shnern Meryeminannesi1- bende 1 haftadır oylee ama gelen giden yok hatta ne yesem anında tuvaletteyim öyle diyeyim 39+6 oldum
Meryeminannesi1- Çok ilginç ya gerçekten peki doktorunuz ne dedi normal doğum mu olacak bekliyor musunuz
Zlyhky Duygushn1 Duygushn1 canm çok yorma kendini gün içinde vallahi ben Bi haftadır iş yapmıyorum bel ağrım da kalmadı gün içinde yorulunca bele vuruyor ama doktor sancı da olabilir takip et kendini dedi