Anemoniasp Educator Kaç haftalık hamilesin😂 Ben de çatlayana kadar yiyordum. Şimdi 33 oldum bebek Mideye baskı yapıyor. sıkıysa ye çatlayana kadar mide ağrısından duramazsın 😀
Educator Anemoniasp ben doğrudum bebegım 5 aylık ve eski kilomdayım hemen veriliyor kilo bol su bol süt. Gerisi hikaye👍
Anemoniasp Kelebekmadam Sizin durumunuz farklı şeker çıktıysa ona göre diyet vermişlerdir. Mecbur ona uymanız gerekiyor.
Anniii Senosum38 banada öyle dedi canım 18. Haftadayim hamur işi tatlı yeme dedi benimde bebeğin de herşeyi normal sadece çok kilo almışsın dikkat et ekmek yeme dedi 53 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum bence haklı çok kilo aldım o yüzden egzersiz yapıyorum ekmeği bıraktım yapabilirsem iki kilo vermeyi düşünüyorum yapamazsan bu kiloyu sabit tutmaya çalışcam inşaallah
lunam Ayy yaa herkesin doktoru hamur işi yeme demiş, benim doktor bi şey demedi yiyorum valla iyi mi yapıyorum bilemedim 😬 abartmıyorum gerçi ama hiç bi şeyi de kesmedim.
Senosum38 Kelebekmadam kıyamam yaa sekerinizin yükseldiğini ölçmedn anlayabiliyo musunuz peki belirtileri neler bende ölçüm makinası yokta
Kelebekmadam Senosum38 evet halsizlik oluyor gözlerim ağrıyor ve kafamdan nabız atar gibi ses geliyor
mehmel54 Senosum38 bana da yeme dedi benimde normalde tansiyonum yok ama doktorda tansiyonum yüksek çıktı tuzu hamuru azalt demişti gebelik tansiyonu olma riski varmış
Asliveannesi Senosum38 yok insn bendoyer kizimda cokyiyordum yeme dediama aç da durulmuyor ki yedim kizim 3 kilo 200 grqm dogdu normql kiloda
Lawyer06 Kerem_mom oh ne güzel dikkat edince düzeliyormuş demek ki, bende nefes darlığı yürümede zorlanma vs olmuştu hep su fazlalığındanmış, şimdi baya rahatlamış ve hafif hissediyorum ama bakalım azalmış mı😅
kizanasiii_ Senosum38 benim doktorumda aynısını söyledi bebeğe hiçbir şekilde faydası yok sadece sana fazladan kilo yapar yememeni tavsiye ederim dedi 🌸