Busraeroglu Kızlar selam :) ben çakmak erdemde Ayça ozgurele gidiyordum fakat kendiside hamile ve izine ayrilacakmis. Onerebileceginiz başka bir doktor var mı
Btl_ulusal Busraeroglu ben Gülçin hanıma gidiyorum çok da memnunum Güler yüzü tatlı dili yeter asla insanı kasmıyor ve çok güzel kontrol yapıyor çok da naif biri
-momymomy3 Busraeroglu Çamlıca Erdem hastanesi Adalet hanıma gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim çok samimi bi doktor siz sormadan hem herseyi detaylıca anlatıyor hemde bi anne bi abla samimiyetiyle sohbet edebiliyorsunuz 😊
Ecem10_ Merhaba, 34 haftalık hamileyim Çamlıca şubesinde Adalet Zati Can a gidiyorum kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor benden sonra kim gittiyse çok mutlu kaldı. Denemeni tavsiye ederim
Ecem10_ Busraeroglu ben 5. Ayımda tanıştım geçmek bilmeyen kanamam vardı ne devlet durdurabildi ne de özel hastane, Adalet hanım herşeyi gerektiği gibi yapıyor özel hastane diye para tuzağına çevirmiyor 😌
HMK Çakmak şubesinde Funda hocaya gidiyorum çok tatlı çok seviyorum bu şubeye gelmeyi düşünürseniz eğer diye yazdım Çamlıca icinde Adalet hanımın ismini duydum çevremden gidenler var
Filee -momymomy3 adalet hanımın muayene ücreti çakmak şubesinden daha ucuz sanırım ne kadar ödüyorsun Canim gittiğinde
Busraeroglu -momymomy3 ya adalet hanımı o kadar çok kişi söylediki, ama benim eşimde 112de çalışıyor. Çamlıca erdemin ameliyathane ekibi vs iyi değil diyor o yüzden orayı istemiyor pek
Filee Gamzeyasarr sağol canım sanırım bende adalet hanım ile devam edicem çakmak şubesinde ayça hanıma gitmiştim ama devam edemicez kendisi ile
-momymomy3 Gamzeyasarr sanırım normal doğum 1600 civarı zorunlu sezeryan 2000₺ ben sezeryan olucam bilgi almıştım bi kaç ay önce