oguzweannesi Kızlar örnek veriyorum bu 5 ay 3 günlük olayından hiç bişe anlamıyorum 5. Ayın 3. Günü mü oluyo yoksa beş ay bitmiş 6 aydan 3 gün mü almış oluyo ben şuan 22+2 günlük Hamileyim 6.aya girdim mi kafam basmıyo bı türlü 😂🤦
Nazli_ayar oguzweannesi ben uygulamada yazan gün sayısını mesela “250 gün kaç ay” diye Google a yazıp orda yazana göre söylüyorum kaç aylık olduğumu. Hafta hesabıyla ay hesaplamak biraz karışık oluyor. yOk şu aydan gün almışsın vs gbi tam olarak şu kadarligim demek daha iyi bence.
oguzweannesi K_k1905 6 . Aya girdim yani 😄 kabullenemiyorum ne çabuk geçiyor diye o yüzden anlamıyorum 🤦😂
yavuzhan1707 oguzweannesi bende 22 haftalık hamileyim soranlara düz hesap yapıp 5 buçuk aylık hamileyim diyorum diğer türlü benimde aklım almıyor 😂😂
incikinannesi oguzweannesi Ben de hiç hesaplayamıyorum yok şu ay şu kadar günlüksün olayı hele kafamı allar bullak ediyor şuan 22 haftalığım ay hesabına giremedim😂
Lulikli oguzweannesi 154 günlük = 5 ay 4 günlük, 161 günlük = 5 ay 11 günlük 168 günlük = 5 ay 18 günlük diye gidiyor 😅 uygulamada kaç günlük yazıyor ordan bakıp direk bu şekilde söyleyebilirsin canım 😅
Defne2018 oguzweannesi 6 aydayız canım bende 23 3 haftadayım 5 ay iki hafta diyelim bizde ama 6 ayın içindeyiz diyorum
minikkoalaam uygulamanin blog kisminda haftaniza gore kac aylik hamilesiniz diye bi bolum var ben ordan bakiyorum. ordaki arama butonuna hafta yazin ilk sirada cikiyor.
marbling10 oguzweannesi gün sayınızı 30 a bölün ne çıkarsa o kadar aylık hamilesiniz 32. Haftadayım 7,5 aylık hamileyim