MihrimahVeAnnesi Kızlar çalışmıyorum genel olarak hep evdeyim evde de yeri geliyor canım çok sıkılıyor kendime bir hobi edinmek istiyorum ama böyle kolaydan zora doğru gidebilirim . En kolaydan nelere başlayabilirim mesela örgü vs herşey olabilir .
inva MihrimahVeAnnesi Tığ ile başlayabilirsiniz kışın örgü muhteşem oluyor😀 Penye iple bir sepet örün devamı nasıl geliyor bakın kendiliğinden en kolayı o bence ☺️ Hem kalın ip oldugu için sonuca çabuk varıyorsunuz sıkılmadan. Düzenleyici organizer amaçlı kullanırsı ız Daha sonra amigurumi ye geçebilirsiniz penye sepetlerle hemen hemen aynı tabirler vs yani sepeti yapan anigurumide yapar. Önce meyvelerden bailayabilirsiniz youtubeda amigurumi meyve tarifleri çok var bebeğinize eğitimli oyuncak örmüş olursunuz sonrası sizin zevkinize kalmış istediğinizi yaparsınız artık😊
Aleynakeles61 MihrimahVeAnnesi kanavice yapabilirsiniz bende çalışmıyorum boş durdukça yatak odası takimi yapıyorum bebeğime battaniye mendil felan işledim zevkli oluyor 😊
Dilekleklek MihrimahVeAnnesi instagramda ve youtubede cakir orgu sayfasi var Afedersiniz kadin salaga anlatir gibi anlatiyo her seyi detaylariyla Ordan ben bussuru sey ordum kizima Size de tavsiye ederim
GamzeBaz MihrimahVeAnnesi yakınlarda halk egtm kursu varsa yazılablrsn Bn yazıldım Bilgisayara bldgm halde gdiyorum ortam olsn sıkılmayım dye
inva MihrimahVeAnnesi rica ederim ☺️ Eğer içinize sinmezse bunları yapmak etamin veya nakış pano yapabilirsiniz bebeğinize pano yapabilirsiniz adının yazdıgı va pinterestte çok fazla örnek var ilham oluyor💖 Şimdiden kolay gelsin
MihrimahVeAnnesi Dilekleklek Banada tam böyle salağa anlatır gibi anlatılması lazım çünkü bu yaşıma kadar elime hiç almadım böyle şeyler 😂😂
Dilekleklek MihrimahVeAnnesi 😁😁😁 bi inceleyin sayfayı isterseniz once kucuk parca olarak model baslarsiniz yapamayackbolursaniz farkli model denersiniz