Betfer Haftaya Allah nasip ederse sezeryan olacam. İlk gebeliğim hiç bir konuyu bilmiyorum ne yapmam laızm korse kullanmam mı lazım, ağrım olur mu ne yapmam lazım diyip diyip düşünüyorum . Önerileriniz varsa alayım kızlar 😊
Zlyhky Betfer akışına bırak canm her şey yolunu buluyor inan eksiksiz olsun dedikçe abartiya katılıyor bazen eksiksiz gitmek de iyi değil eksikler ille olur dünya da eksik hiç bitmez sn kafana takma
Zlyhky Betfer akışına bırak canm her şey yolunu buluyor inan eksiksiz olsun dedikçe abartiya katılıyor bazen eksiksiz gitmek de iyi değil eksikler ille olur dünya da eksik hiç bitmez sn kafana takma
PrensS_annesi Betfer bence genel daha iyi tabi tercih bu. Ağrı illaki oluyor ama bebeğini görünce herşey daha iyi oluyor. Benim sezeryan olabildiğince iyidi yataktan kalkarken falan zorlanıyorsun ama ne kadar yurursen o kadar iyi. Kendini bırakma, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
DenizveKumsal Betfer korkutmak istemem ama ağrım olur mu demişsin ya hemde ne ağrı 😬 ben 3 gün kalkamadım 4. Gün kendime geldim biraz biraz. Normalde 1 haftadan önce toparlandım diyeni de duymadım henüz 😒 zorunlu sezeryan değilde olmayın rica edicem 😔😕 benim ilk sezeryan oldu 42 de zorunluydu maalesef. Bunu normal doğurcam inşallah bekliyorum gelmesini 🙏🏼
Kamusbuglem Bebeğinin yüzünü görünce ne ağrın kalıyor ne sızın ben hemen kalkıp yürümüştğm tuvalete bile kendim gitmiştim birtek yataktan kalkmak zor oluyor yanında refakatçi oluyor zaten geçiyor 2 günde