Nebiyeee Kızlar bugun tam 40 haftalik oldum doktor cati muayenesi gercekten hic acımadi korktugum gibi bisey kesinlikle degildi laf olsun diye demiyorum normal.iliski bile daha cok acitir insanin canini neyse uygun dedi eve geldim kanamam oldu aradim.doktorumu cati muayenesinden sonra olabilir dedi artarsa gel dedi simdi az az da olsa devam ediyo varmi boyle kanamasi olan napmaliyim?
HseyinCulha Nebiyeee geçen haftada bna bakti bndede oldu leke geldi ama cok olmadi cok şükür sürmedi Bnde sordm allltan bakıldığı işin kanama olur ama çoğaltırsa ve sancin cok olursa hemen gel ddi
ozdenarda Nebiyeee benm bildigim kadariyla kanamann rengi ve miktari onemli yani kahverngi oldugunda bi problem olmuyor ama adet kanamasi gibi kirmizi olmamasi gerekiyor
PelinK Nebiyeee canım doktorum bana 2 gün süren kanaman olabilir korkma demişti korkma sende normal bu durum
[silindi] HseyinCulha Nebiyeee ya bu çatı muayenesi nasıl birşey rahim ağzına kadar mı giriyor kanamanız oldu😳
ozdenarda Nebiyeee istersen bi doktorunn bulundugu hastaneye gdip bi muane ol icin rahat eder en azndn
Nebiyeee ozdenarda geldim simdi canim doktorum ameliyatta bakalim ne diycek sirt agrimda var biraz haber veririm 😘
Nebiyeee ozdenarda AyeBernaKvrak yakamoz kizlar geldim hastaneye dogum baslamis dedi ama bebegimin boynuna kordon dolanmisti hemen sezeryana aldi 40+0 dım zaten darisi sizin basiniza 😘😘😘
yakamoz Benim çatı muayenesinden sonra kanamam öncelikle kırmızı, sonra kahverengi olarak 3 gün devam etti🤷🏼♀️
HseyinCulha [silindi] valla hic bir bilgim yok Bnde ilk bebesim ilk defa böyle birşey ile karsilastim dört parmagi girdi resmen ama acimadi yanı normal ilişki de oldugu kadar acidi