Eyll123 Asyarslan60 ciddi bir sorun yok bence. Değerlerim normal. Rahim filmi temiz eşim normal ama nasip olmuyor
Asyarslan60 Eyll123 zamanını bekliyor bebiş o zaman ay bide ben yakı aldım bugün yapıştıracağım belki sizede fikir olur postta gördüm aldım😅😘
Fkurt Eyll123 peynir avakado biraz kimyon ile karıştırıp yanınada yumurta pişirip yiyin nefis oluyo 😊
Asyarslan60 Eyll123 Pco var canım 16 aylık evliyim bi sene öyle denedik beklentiye girmeden olursa olur diyerekten ama olmadı tedaviye başladık❤️
Royem62 Eyll123 Ben yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve çatlama günü 1 er tane tükettim kuzum pahalı daha fazlasını da alamıyorum malesef maddi gücüm yok inşallah faydası olmuştur her gün havuç tüketiyorum
Eyll123 Royem62 pahalı kuzum 5tl olmus a101de zaten 3 4 tame alsak gunde yarım yesek bi hafta yeter. Ilk bi hafta önemliymiş bakalım. Sana bana isteyen herkese nasip olsun inşallah
Eyll123 Royem62 pahalı kuzum 5tl olmus a101de zaten 3 4 tame alsak gunde yarım yesek bi hafta yeter. Ilk bi hafta önemliymiş bakalım. Sana bana isteyen herkese nasip olsun inşallah
Selin12- Eyll123 canin avokado yu bal ilerde yiye bilirsin ben kramplar için yiyorum magnezyum bakımında yüksek olduğu icin
Heather Eyll123 tuz,pulbibee, limon püre yapıp kızarmış ekmekle tüketin derim. Nefis oluyor bence👌 kimyonla da seven çok