MihrimahVeAnnesi Kızlar Göğüs Pedi , Göğüs Ucu Kremi , Bebek Bakım Çantası gibi eksiklerimiz kaldı tavsiyeleriniz neler neler almam gerekiyor
SayeMom MihrimahVeAnnesi lansinoh 60lı göğüs ped aldım onunde göğüs ucu kremi yada göğüs kalkanı alacağım
Elsu26 MihrimahVeAnnesi e bebekten aldım hepsini lansınoh marka göğüs ucu balmı aldım organik yazıyor üzerinde yorumları çok güzel daha kullanamaya başlamadım ama 😊 bebek bakım çantasını civilden aldım Kraft Venüs kumaşı falan çok güzel 😊
2melekannesi_ MihrimahVeAnnesi göğüs pedi baby me aldım e bebeğin markası. Göğüs ucu kremi lansinoh alacağım. Çanta da bakınıyorum hala 😏 onun dışında gümüş göğüs kapağı aldım silverlinda marka henüz kullanmaya başlamadım. Emzirme atleti emzirme sütyeni emzirme minderi ve önlüğü alabilirsiniz onlar da lazım olacaklardan bence.
Elsu26 MihrimahVeAnnesi yani göğüs ucu kremi göğüs pedi depend süt pompası çatlak kremi alabilirsin göğüs kalkanı ya da gümüş kapak alabilirsin şuan gelmedi pek bir şey aklıma 😂
SayeMom MihrimahVeAnnesi emzirme sütyeni emzirme atleti depend olabilir gömlekli pijama uzun kol elbise :)