zehradem1 65 kiloyken hamile kaldım 5. Ayım bitti 69 kiloyum. Bu ara iştahım çok açıldı ve kilo almaktan korkuyorum. Çevrem de kilo almaya müsait olduğumu söylüyor. Canım sıkılıyor bu kilo mevzusuna. Kilo almamak için neler önerirsiniz🥺
Merveacisu06 zehradem1 bebeğin sağlıklı olduktan sonra kiloyu takma kafana ben de 75 ile hamile kaldım şuan 87 kiloyum ama 2 3 kilosu ödem çok şiştim çünkü şuan 32.haftamdayım
autumn zehradem1 bence gayet normal kilo almışsınız çevrenizi umursamayın ama kendiniz için kiloyu kontrol altında tutmak istiyorsanız az ve sık yiyerek beslenip yüksek kalorili gıdalardan kaçınıp elinizden geldiğince hareketli olarak kilo alımını yavaslatabilirsiniz 😇
zehradem1 Merveacisu06 yok zaten önceliğim tabi ki bebeğim ama çok kilo alımı bebek için sen sıkıntı olabiliyormuş. İster istemez takılıyorum teşekkür ederim cevabınız için☺️
zehradem1 autumn evet aslında çok yemek yemiyorum da biraz abur cubura sardım normal zamanda yemediğim şeyler yiyorum. İlk gebeliğim pek bilgim yok ilk 3 ay kilo almadım son 2 ayda birden alınca bi telaş yaptım. Teşekkür ederim önerileriniz için😋
zehradem1 SedaYldz ilk gebeliğim biraz cahilim bu konularda😢 ilk 3 ay almadım sonra birden alınca telaş yaptım