Flz Kızlar benim meyveyle fazla aram yok 😳 mecburen yiyorum o da fazla yemiyorum mesela tüm meyveleri yemiyorum😂 Hergün yediğim meyve muz 🍌 Muzla birlikte ya üzüm ya da nektari yiyorum.. Bi ara vişneye takmıstım baya yedim Yine dönem dönem aşerdiğim çilek 🍓, karpuz 🍉 bunları da cok yedim ama bi meyve tabagı yapıyım da ceşit ceşit hergün yiyim gibi meyve tüketmiyorum suan iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama 😂😂
YAkyol Flz muzun yaninda baska bi meyve ekstra su da tuketin kabizlik yapabilir bnece gayet iyi ben Allah ne verdiyse yiyorum meyve olarak meyve asigiyim 😄
Kevsersepettttt Flz hepsini yemeyin zaten ne kadar doğal olsada şeker var hepsinde sonuçta günde iki meyve yeterli demişti Doktorum benim için
arasmommx Flz bn meyve yemekten cok daha tüketiyorum yemekle pek aram yok bnmde önume gelen her meyveyi yiyorum özellikle karpuz😍
Flz YAkyol kabızlıgın aksine günde 2-3 defa tuvalete cıkıyorum ishal de değilim ayrıca 😂😂 meyve hiç sevmiyorum ya çikolataya batırıyorum anca 😍
Flz Kevsersepettttt günde 2 meyve yeterliyse ozaman ben yeterli besleniyorum yaşasın 🙆🙆 cünkü gercekten canım istemiyo
Maviii Flz bende meyve çok severim, Ama olan o hafta neyse onu yerim 👀 şu sıralar şeftali ve portakal tüketiyorum günde 1 tane 😊 şeker oranı var diye çok girmiyorum
Ezgi14 Flz gunde 2 meyve yiyorum elma uzum armut seftali muz bunlardan günlük 2 tane sectigimi yiyorum :)
Gizem51 Flz 4 ay hergun muz yedim araya kayısı soktum .simdi de üzüm kavun hatta hayatımda elimi.suremedigim karpuz
Edddaaa Hayatım boyunca meyveyi çok sevdim ve çocukluğum san beri deli gibi yerim🙈 meyvesiz aslaaaa😬 hamilelikte de fazlasıyla tüketiyorum 😋
Benay Flz ben bi muz bir armut bir nektari biraz çilek bir kivi yemekten sonra da karpuz yiyorum çok biliyorum ama bana çok güzel enerji veriyor
Albatros35 Flz bende meyveyi pek yemiyorum. Ama gebelikten sonra yemeye başladım. Muz kayısı nektarin hindistan cevizi elma portakal yiyorum diğerleriyle hiç aram yok 😊
Esmademir Flz ben kavun aşığıyım her gün koca bir tabak kavun dilimleyip bitiriyorum diğer meyveler nadir haftada 2 falan herşeyin fazlası zarar bence de:)
umranozby Flz şeftali en çok tükettiğim meyve çünkü oğlum 😂 yiyince kıpır kıpır oluyor birde serin serin karpuz seviyorum 🙈
Sukranerolkaradag Flz Benim yemediğim meyve yok çok düşkünüm meyveye ama gebelikte sadece meyve şekerimi yok yükselttiği için istediğim kadar yiyemiyorum 😓😓😓