Misshadow Merhabalar kilolu birinin hamile kalma şansı çokmu düşük çoçuk istiyoruz ama ideal kilomdan 15-16 kilo üstündeyim
Semiha_ Misshadow 100 kiloda hamile kalan doğum yapan arkadaşım da var 42 kiloda hamile kalan doğum yapanda var bilemedim ki 🤔 bence önemli olan bayanın sağlıklı olması her anlamda gebelik için 🙂
Elsu26 Misshadow alakası yok ben 125 kiloyla hamile kaldım bi arkadaşım da bu civarlarda hamile kalıp 140 kiloyla doğum yaptı benim doktorum senin kilolu olman bebeği hiç etkilemez ama sen zorlanırsın dedi 32+4 haftalık hamileyim çok şükür şimdiye kadar hiç zorluk çekmedim rahat bi hamilelik geçiriyorum inşallah sonuna kadar da rahat geçer 😊😊
Minnakkurabiyeveannesi27 Misshadow hayır kuzum hiç sorun değil inan ki kilo hergun düzenli 45 dk yürüyüş yap maksat yumurtalıklardaki kan dolaşımı hızlandım daha rahat yumurtlama olsun birde günde en az 2.5litre su iç günde 1 avuç kabak çekirdeği yemeye özen göster Allah’ın izniyle hamile kalırsın
Hosgeldinbebek Misshadow kiloyla beraber insülin direnci de gelişiyor ve pco görüntüsü vs olabilir. Bu da yumurta kalitesini etkiliyor döllenme olsa bile sağlıklı embriyo oluşmuyor kimyasal boş gebelik vs yaşadığımda doktorum böyle anlatmıştı. Ben de ideal kilomun 15 kg kadar üzerindeydm
Dilany35 8 ay önce Doğum yaptım henüz Doğum kilolarım dururken şuan 3,5 aylık hamileyimbize de sürpriz oldu açıkcası yani demek istediğim kiloyla alakası yok kendim de kiloluyum ı
Nebyaa Evet imkansız değil ama normal kiloda olan birine göre kilo sorun olabiliyor. Doktorlar da zaten söylüyor bunu ama mesela benim bir tanıdığım çok şişman bebek istiyorlardı olmuyordu doktor zayıflaman lazım demiş kız zayıflamaya çalıştı zayiflayamadi bi türlü aynı kiloyla hamile kaldı.
EmnChn Misshadow ben 116 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 30 haftalık olduk. Sadece 4 kilo aldım. Bebeğim de sağlıklı maşallah 🧿🧿 yaşımda 37☺️ Hiçbir zorlukta yaşamadım. Ama kişiden kişiye değişir.
FusunF Misshadow alakası var canım ben YouTube üzerinden kaç tane doktor dinlemiştim fazla kilo etkilermiş
Nazmila1978 Misshadow benim okul arkadaşım vardı okul çağındayken bile kiloluydu, hatta evlendiğinde bile, uyurken yastığının altına ekmek bile koyarmış, kilosu nedeniyle hamile kalmıyordu Dr diyet önerdi daha sonra iki oğlu oldu