llFatma Kızlar bitki çayları hamilelikte tüketilmemesi gerektiğini söylemişti bir arkadaşım. Grip oldum dün daha kötüydum ama bugün daha iyiyim az kaldı ıhlamur içsem zararı oluyor mu hamilelikte. Size sormak istedim
Asyaveannesi36 llFatma ıhlamur içilebilir nane limon kuşburnu adaçayı Yeşilçay maydonoz suyu felan içilmez rahmi rahatlattığı İçin
Yalcnnaysgll llFatma içebilirsin canım bende atlattım gribi ıhlamur ve kuşburnu tükettim günde 2 ıhlamur 1 kuşburnu şeklinde tükettim doktorum zararı yok abartmadığın sürece demişti
Minnakkurabiyeveannesi27 llFatma iç kuzum hatta doktor önerisi şu şekilde 1 litre su 2 yemek kaşığı ıhlamur Yarım tane limon Yarım portakal Yarım elma Yarım ayva Bunlarda birlikte 5 dk ağzı kapalı şekilde kaynat iç içine bal da kat tüket
Azram-2144 llFatma ıhlamur kesinlikle içme canım hatta bütün bitkileri tüketme. Sadece nane limon iç . Bende hastalandım. Eniştem aktarcı ve bu konularda çok bilgili
llFatma Azram-2144 Dün çayın içine limon sıkıp içmiştim hatta limon bile yiyesim geliyordu ekşi şeyler canım çekiyor arkasından da mandalina yedim bugün kendime geldim fazla abartilmadikca zararı olmaz diye düşünüyorum ya yarın geçerse içme bile gerek kalmaz belki de sağ olun yine de tavsiyeniz için ☺️