Patisever Dicle63 ben çarşamba 41 oluyorum. Ne sancı ne açılma var. Çarşamba yatış verdi suni ile başlayacak. Hiç gelmeye niyeti yok hiç 🥴
Mihriban_er18 Dicle63 40+4 bu gece itibariyla carsamba gunu gel dedi suniyle baslaricagini sanmiyorum iri bi bebek dedi buyuk ihtimal sezeryan olucam 😔ne sanci ne acilma hicbirsey yok
Dicle63 lentil bende 40+4 ama hiç bir doğum belirtisi yok malesef. Sizin sancılar çok az çıkmış. Doktorunuz ne diyor peki?
Haticeey lentil Bende 38 oldum canım benimde 15,30 arası sancı çıktı ama bekliyoruz bakalım başka bi belirti yok 😂
Nry14 Dicle63 bnmde 39.5 ti kendi dktorumda kendi doktorum izinde olduğu için başka dktra gittim 39.1 dedi kafam karıştı rahimde hareketli dedi doğum baslangicimi dedim belli olmaz dedi bklim ne zmna kadar bekliyecez
lentil Dicle63 yani bekliyoruz dedi artık 2 günde bir gdeceğim. Eş yaşlanmaya başlamış dedi. Su 42 ml dedi azalırsa çarşamba günü muayenede cuma başlayacak suni sancıya. Eğer su azalmazsa pzrtesi suni verecek olmazsa sezaryen olacak. Sende ne dedi doktor peki
Zmrmrt1315 Bende 40+1 belirti yok. Geçen hafta gittiğimde suyunda azalma var dedi ama herhangi sorun olduğuna dair bişe demedi korkuyorum bende Çarşamba tekrar gidicem o zamana kadar sıkıntı olmasa
Zmrmrt1315 Dicle63 inşallah sağolun. Ben epidural normal istiyorum bakalım Çarşamba gidicem kontrole ne der dr umarım sezeryana kalmadan doğar ☺️
Haticeey Dicle63 Aynen canım bende olsun istemiyorum zaten babası 6 gün sonra askerden gelecek bedelli gitmişti 😁
_gonca_ Bugun 40 tamam ediyorum ama karnimda cok haraket ediyor hemde agrim var, sanci aninda bebek haraketli olurmu?
Dicle63 Zmrmrt1315 inşallah allah gönlünüze göre versin. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah 🌸
Dicle63 Haticeey Allah tez zamanda ikisinede kavuştursun inşallah. Bedelli kısa bi süre olsada asker yolu beklemek zor ve güzeldir 🙂