Yeniannee25 16 haftalığım ve 3-4 gündür sırtımın aynı yerinde şiddetli bi ağrı var yani kemiklerim ağrıyor resmen bazen bi şiddetleniyo utanmasam ağlayacağım var mı böyle olan ? Doktorum izinde magnezyum bu haftada mı başlanıyor acaba ondan olabilir mi ?
oguzweannesi Yeniannee25 valla her gün değişik yerlerimde ağrım oluyo 22. Haftadayım bir gün sırt bir gün bel diğer gün kasık yani ağrısız hiç bir günüm gecmiyo doktorum normal diyo magnezyum başladı bizede inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah .
gly_frkn Yeniannee25 Bende 27 haftaligim bende senn gibi çok sancılı bı ağrım.oldu senn anlattgn şekilde gece 12:30 da başlayıp sabah sekiz bucuga kadr çektim yerleri tirmaladm.resmn doktorum bana çocuk büyüdükçe ağrın artar normal dedi magnezyum bolca.ic.ben her gün mutlaka sade soda içtim o beni rahatlatmsti tavsiye ederim smdi elhamdülillah gecti
elifinilki27 Yeniannee25 Bende de oluyo yediklerine dikkat ben akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum geçti ağrım
Yeniannee25 oguzweannesi Ayy geçmiş olsun.. Benim belimde sinir sıkışması var diye onu hiç saymıyorum bir haftadır oda kötü durumda inşaallah magnezyum başlayınca azalır biraz ya 😥 Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
oguzweannesi Yeniannee25 Amin sağolun 🙏 ağrıların olunca magnezyum başlanıyor haftaya göre değil yani . Sizde sağlık ocağından falan yazdırıp alabilirsiniz veya kontrol haftanız gelince doktordan isteyin magnezyum biraz rahatlatıyor .
Yeniannee25 asdfg3 buna ilk trimesterde çok dikkat ediyordum ama yanlış yapıyormuşum asıl şimdi düzenli tüketeceğim günde bir tane :) teşekkür ederim 😊
Yeniannee25 gly_frkn Şimdiye kadar elhamdülillah çok güzel geçti bulantı kusma vs hiç olmadı ama bu çok betermiş ya Rabbim yardımcımız olsun bu akşam soda içtim şuan biraz iyi geldi 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağına alırdırsın canım
Cizi-kraker Yeniannee25 Hamileliğim boyunca boyleydim bel ağrım dan ve gaz şişkinliğinden her gece aglamisligim var şimdi ikinci gebeliğim gene aynı acılar başladı dua ediyorum böyle bitmesin bu da 7/24 kusmaya raziyim öyle beter bir ağrı Allah yardımcın olsun senin de tez zamanda geçer inşallah beni ne magnezyum ne iğne hiç bir şey kesmedi en son doktor senin vücudun bu şekilde tepki veriyor ilaç veremem daha fazla demisti
Yeniannee25 Cizi-kraker Yaa Allah kolaylık versin belim zaten benden değil bi 10 dakika ayakta kalayım basamıyorum düzgün inşaallah bu kadarla kalsın ağırlaştıkça daha zorlayacak belli rabbim çektiklerimize kefaret sağlıklı evlatlar versin inşaallah 🙏🏻 geçmiş olsun size de bol sebze ile magnezyum ve kalsiyum açısından yüksek besinlerle beslenin
gly_frkn Yeniannee25 Amin inşallah cnm benmde hiç bulantm kusmamm asermm vs olmadı şimdiye kadar çok güzel di.taki bı hafta öncesine kadr
Aryapoyraz Yeniannee25 benimde cok ağrılarım oluyordu artık doğuma yaklasınca ağırlıkta oldugu icin arttı bende kansızlık ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıydı o haftalarda zaten kan sonucunuzdan doktorunuz ilaç verecektir ama genede söyleyin doktorunuza icebiliyorsanız sulandırmalı ilac isteyin o daha etkili size bir tavsiyemde sade soda ve muz tüketin iyi geliyor 🌹
Yeniannee25 Aryapoyraz teşekkür ederimm kan değerlerim iyi çıktı ancak magnezyum başladı şükür inşaallah iyi gelir 🙏🏻 hepimize sağlıklı gebelikler 🌼