Patisever Gnskz bende hiç açılma yok sancı da yok çarşamba suni ile başlayacak doğumum. Eğer açılma ilerleme falan olmazsa sezaryene dönecek🥴
Aasya Patisever çarşamba günü benımde aynı sekılde olucak ne sancı nede başka bısey var sunı alıcam umarım korkuttukları kadar zor olmaz
Mervemrym Benim açılmam , sancım belirtim hiç bir şeyim yoktu 41haftalık suni sancı verdiler 4saatte doğumum olmustu ilk doğum
Sunayaz Gnskz benim 39+6 ya girmiştim kızımın hareketleri kısıtlanınca, artık doğum zamanı demişti dr um. 1 gün boyunca, suni sancıverdiler hissetmedim (acı eşiğim yüksekmiş) ertesi gün dozu arttırdışar doğum başladı
Sunayaz Aasya sakın korkmayın herkesin acı eşiği farklı kimseye kulak asmayın. Doğum sancısı herkesin kötü geçecek diye bişey yok. Bana suni sancı verdiler, sancılar başladı 1 saat sonra kızımı kucağıma aldım. Ama size tek tavsiyem epudural olmayın
Etraa Sunayaz doğumda nasıldınız peki. Açılma yeteri seviyeye gelip doğuma girdiğiniz zaman da mı ağrı duymuyordunuz
Sunayaz Gnskz çok saolun şuan 2.ye hamileyim 🥰Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Aasya Sunayaz Sunayaz normal olmazsa dırek sezeryan olur sanırım. 6 saat sunı deneyecekmısız bakalım umarım 6 saatten daha erken sürede açılmam olur
Sunayaz doruk_alpago ben epudural dan sonra çok çektim. Kızımı yıkarken altını değiştirirken ve şuan hamileyim hareket ederken bel ağrısı aşırı çekiyorum vedoğumumu aşırı zorlaştırdı. Ikınamıyordum 1 saattenzar zor geldi kızım. Eğer epudural olmasaydım hemen kucağıma alırdım ve inanın normal doğumu kolaylaştırmıyor aksine zorlaştırıyor. Zaten doğum sancılarını hissediyorum sonuna kadar nedenepidural olursun ki ben çok pişman oldum. Kısacası şuan hiç doğrulamıyorum bel ağrısından
Serpilbb Gnskz veriyorlar gününü doldurduysan ve açılman yok bebekte dönmüşse veriyorlar. Özelde isen sezeryana çevirebilirsin tabi devlette olmuyor
Elfelf475 Gnskz evet ama tavsiye etmiyorum gerekmedikçe suni aşırı acı bir şey Şimdiki aklım olsa kendi sancımı beklemeyi tercih ederdim
Sunayaz Aasya bana 1 gün verdiler olmadı ertesi gün devam ettiler 9-10 gibi verdiler başladı sancım hemen doğuma aldılar. Ama benim dr um çok harikaydı keşke şimdide o olsaydı diyorum şuan dr bulamıyorum düzgün.